ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

13 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2015

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ May 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η μέρα της μεγάλης διοργάνωσης Ρυθμικής Γυμναστικής στη Ραφήνα, μιας μεγάλης γιορτής για τη Γυμναστική πλησιάζει. Θα ήταν όμως παράλειψη να μην αναφέρουμε την εικαστικό που παραχώρησε δημιουργία της στο παλαιστικό σύλλογο Ραφήνας-Πικερμίου για τους επαίνους που θα απονεμηθούν στις νικήτριες κ. Μαριγώ Κάσση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Γεωργία Μαρτίνου σε φωτογραφία αρχείου συζητά με τον κ. Ρίζο (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ April 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας Γεωργία Μαρτίνου, διακρίνεται για τη σεμνή, αλλά πάντα ουσιαστική παρουσία της στα προβλήματα της περιφέρειας Αττικής όπου και εκλέγεται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΔΣΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΔΣΝΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΩΝ May 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη μείωση των αντισταθμιστικών οφελών προς τους Δήμους – μέλη του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., αποφάσισε σήμερα κατά τη συνεδρίασή του και ύστερα από σχετική εισήγηση της Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του ΕΔΣΝΑ, Ρένας Δούρου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου. «Ισχυρίζομαι ότι οι πολίτες δεν πρέπει να πληρώσουν δεκάρα τσακιστή παραπάνω για τα αντισταθμιστικά», υπογράμμισε εισαγωγικά η Περιφερειάρχης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Δ. Λουκάς δήμαρχος Λαυρεωτικής, Θ. Μπούρας βουλευτής Ν.Δ., Δ. Πάλλη πρόεδρος Ν.Π ΚΕΦΑΛΟΣ, Π. Φιλίππου αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής (ΦΩΤΟ: )

ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ May 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στα εγκαίνια του νέου πρότυπου υπερσύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού Δημοτικής ενότητας Κερατέας παρευρέθηκε ο βουλευτής Ν.Δ. και τ. υφυπουργός Θανάσης Μπούρας. Η κατασκευή του σταθμού αυτού εντάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα επί υπουργίας του κ. Μπούρα μετά από σχετική πρόταση του τότε δημάρχου Κερατέας κ. Σταύρου Ιατρού. Τη σκυτάλη για την υλοποίησή του πήρε ο μετέπειτα Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Κωνσταντίνος Λεβαντής και τελικά ολοκληρώθηκε με το νυν Δήμαρχο κ. Δημήτρη Λουκά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ March 30, 2015 / απο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (author)

Στην προσπάθειά της να μονιμοποιηθεί στο Δημόσιο, η καθαρίστρια σχολικών κτιρίων Δέσποινα Κουρτέση είχε ακολουθήσει πριν από λίγα χρόνια μαζί με δεκάδες άλλες συμβασιούχους μια πάγια στρατηγική: πορείες διαμαρτυρίας, ολιγοήμερη κατάληψη γραφείων υπουργείου και συνεργασία με γνωστό εργατολόγο των Αθηνών. Τελικά πέτυχε τον στόχο της μέσω πολιτικής οδού (νέα νομοθετική ρύθμιση) και όχι λόγω δικαστικής απόφασης. Η δικαίωση, όμως, της άφησε πικρή γεύση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Π. Φιλίππου αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής, Δ. Λουκάς δήμαρχος Λαυρεωτικής, Κώστας Λεβαντής τ. δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δ. Πάλλη πρόεδρος Ν.Π. «ΚΕΦΑΛΟΣ» και Σ. Ιατρού π. δήμαρχος Κερατέας       (ΦΩΤΟ: )

ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ May 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένα έργο υποδομής σε κάθε δήμο έχει στις πλείστες των περιπτώσεων περισσότερους του ενός πατέρες – δημάρχους. Σπάνια όμως υπάρχει ο πολιτικός πολιτισμός τη κορδέλα των εγκαινίων να κρατά όχι ο ένας, αλλά οι περισσότεροι που έχουν λόγο στην πατρότητα του έργου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΡΙΣΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ March 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κάτω από νέα οπτική τίθεται η υπόθεση του πνευματικού κέντρου Ραφήνας, που στέκει μνημείο μιας πολυτάραχης εποχής-κατασκευής δημόσιων έργων, τότε που το χρήμα έρρεε άφθονο και ανεξέλεγκτο προς κάθε κατεύθυνση, όπως μας παρουσιάζει ο φίλος που υπογράφει το πιο κάτω κείμενο...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΙΣΤΟΡΙΑ May 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον των κατοίκων του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου για την ιστορία της περιοχής τους, που κάθε άλλο παρά αμελητέα μπορεί να χαρακτηριστεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 46 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ