ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΠΝΠ ΑΠ’ ΤΗ «ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ»

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ April 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ" (author)

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης για τη δέσμευση των χρηματικών διαθεσίμων των Ο.Τ.Α είναι καταχρηστική και έχουμε χρέος να εξαντλήσουμε κάθε νομική δυνατότητα ακύρωσης, κατά δήλωση της παράταξης "Νέα Πνοή για το Διόνυσο"

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Μάκης Βορίδης στη φετινή δεξίωση του Ο.Λ.Ρ. τη μέρα των Θεοφανείων, αγκαλιάζοντας τον επίτιμο πρόεδρο του Α. Ο. «Θύελλα» Ραφήνας Γιώργο Λουκάτο και τον πρόεδρο-Δ.Σ. του Ο.Λ.Ρ. Γιώργο Ορκόπουλο (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ, ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ March 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ (author)

Δε λέει να κοπάσει το θέμα απόσυρσης της ομάδας ΔΙΑΣ απ’ τη Ραφήνα. Αν και έχουν περάσει μέρες, απ’ όταν ο δήμαρχος Ρ-Π δημοσιοποίησε ότι έλαβε τη τηλεφωνική διαβεβαίωση του αρμόδιου υπουργού ότι η ΔΙΑΣ δεν αποσύρεται απ’ τη πόλη, ο βουλευτής Αττικής κ. Βορίδης επανέρχεται με μία επιπλέον ερώτηση στον υπουργό, ακολουθώντας τους συναδέλφους του κους Οικονόμου και Χαϊκάλη στην περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος των 3Β Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, με τη περιφερειακή σύμβουλο Φωτεινή Βρύνα σε εικόνα αρχείου απ’ τα 40χρονα της Ν. Δημοκρατίας στα Καλύβια  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ: ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ…ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ 3Β

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ April 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Διπλωματικός στο θέμα της φιλοξενίας μεταναστών στο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, φάνηκε ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, αναφέροντας ότι προετοιμάζει να αποστείλει καταγραφή των δομών που διαθέτει ο δήμος στο υπουργείο, αλλά σ’ αυτές εξυπηρετούνται δεκάδες κάτοικοι - δημότες, αδύναμοι, ηλικιωμένοι και άστεγοι που έχουν ανάγκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παναγιώτης Μερτύρης (αριστερά) & Νεκτάριος Καλαντζής όταν ανακοίνωσαν τη συνένωση των παρατάξεών τους. (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΛΛΗΝΗ: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΡΤΥΡΗΣ March 11, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η προεκλογική συνένωση των δυνάμεων της κίνησης «Πρωτοβουλία για την πόλη μας» που δημιουργήθηκε απ’ τον οικονομολόγο-κοινωνιολόγο Νεκτάριο Καλαντζή αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης και είχε στις τάξεις της κυρίως νέους ανθρώπους των τριών πόλεων (Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη) και του συνδυασμού «Πόλεις για να ζεις» του υποψηφίου δημάρχου Παναγιώτη Μερτύρη, με στόχο να συγκεντρωθούν τα «καλύτερα μυαλά» της πόλης, ώστε να την διοικήσουν με άλλη νοοτροπία και να κάνουν το όραμα, πράξη, χαιρετίστηκε ως ελπιδοφόρα, αλλά δεν είχε αίσια κατάληξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ April 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο & γραμματέα του Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ανδρέα Βασιλόπουλο, ο οποίος ζήτησε με προηγούμενη ανάρτησή του να μπει στο επικείμενο Δημοτικό Συμβούλιο Ρ-Π και τη συζήτηση που θα γίνει κατά τη συνεδρίαση, η "διάσημη" Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΟΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΗ: ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΛΗΘΗΚΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ March 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πώς να παρευρεθεί ως μάρτυρας στη δίκη Κασιδιάρη για τη χειροδικία εναντίον της Λιάνας Κανέλλη η Ρένα Δούρου, αφού δεν κλήθηκε; Τι κι αν η Λιάνα δέχτηκε το μπουνίδι επειδή υπερασπίστηκε τη Ρένα όταν δέχτηκε το κατάβρεγμα. Η Ρένα ούτε τηλέφωνο για συμπαράσταση. Τίποτα. Μόκο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αδιάψευστος μάρτυρας η εικόνα, με την περίφραξη να έχει επεκταθεί εκεί όπου θα έπρεπε κανονικά να έχει ανοιχτεί ο δρόμος (ΦΩΤΟ: kirkinews,gr )

ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΣ Ή ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ…ΧΑΖΩΝ Ο ΣΥΝ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ April 25, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Διαλέγοντας τη μέθοδο σαλαμοποίησης, για την οποία κατηγορήθηκε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς απ’ τον δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος Βαγγέλη Μαυρουδή στη συνεχή επαναφορά της υπόθεσης του ‘’στοιχειού’’ του Πνευματικού κέντρου στο δημοτικό συμβούλιο, επανερχόμαστε στην απαντητική επιστολή του κ. Μπουρνούς σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός υπάλληλος κ. Σακής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 17 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 8 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ