ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ February 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κοίτα τι σου είναι τα γραπτά. Και να θες να τα ξεχάσεις ή να τα διαγράψεις δεν γίνεται! Τα κάνεις όμως φωτογραφία, όπως αυτή που μας έστειλε η Ε.Ο.Σ. (Συσπείρωση της Ριζοσπαστικής αριστεράς Οπαδών για την Ένωση), για να υπενθυμίσει όσα έλεγε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στις 15 Σεπτεμβρίου του 2014:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΛΕΖΟΥ, Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ‘‘ΜΕΤΑ’’

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΩΠΟ ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ February 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Καμπάνες πολέμου αρχίζουν να ηχούν απ’ την πλευρά του Μετώπου Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ), που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, διά στόματος του γραμματέα της συνδικαλιστικής παράταξης Γιώργου Χαρίση. Έτσι μετά το καμπανάκι Γλέζου, έρχεται η καμπάνα του ΜΕΤΑ, να επισημάνει ότι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΚΟΙΜΗΤΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΜΙΑΣ ΔΙΚΑΙΑΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ «Η ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ»

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΥΠΡΟΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ April 10, 2015 / απο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΕΚΕΡΣΑΒΒΑΣ (author)

Απόδημοι συμπατριώτες , Φίλοι και φίλες του εξωτερικού, αδέλφια Έλληνες και Ελληνίδες. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ εκ μέρους του Σωματείου και εμένα προσωπικά . Έχει μέρες να κυκλοφορήσουμε οτιδήποτε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμασταν αδρανείς. Η παρακολούθηση των εξελίξεων είναι ανελλιπής και οι παρεμβάσεις μας συνεχείς. Σιγά σιγά θα σας ενημερώσω για όλα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ February 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αν νομίζετε ότι το 3ήμερο της τελευταίας αποκριάς, αποτελεί ξεκούραση για όλους απατάστε πλάνη οικτρά. Όταν όλοι ξεκουράζονταν, διασκέδαζαν ή καρναβάλιζαν, ο αντιδήμαρχος Πικερμίου Γιώργος Κοκκόλης κονταροχτυπιόταν παρέα με το ειδικό συνεργείο της εταιρείας BOOKA του Ραφηνιώτη Ηλία Ανδρεόπουλου όχι στα μαρμαρένια αλώνια, αλλά στο Ντράφι, καθαρίζοντας τη βρωμιά από τις πέτρινες στάσεις επί της λεωφόρου Αχαιών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΒΑΡΗΣ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ April 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου βρέθηκε χθες, Μεγάλη Τετάρτη, κοντά στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, τηρώντας την υπόσχεση, που τους είχε δώσει κατά την τελευταία της επίσκεψη στις 31 Δεκεμβρίου 2014. Τη συνόδευε η Αικατερίνη Καντεράκη, Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών, η οποία προσέφερε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις πασχαλινές ανάγκες των παιδιών και των Μητέρων SOS, μετά από ενέργειες της Περιφέρειας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: EΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣ, ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ …

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΠΡΩ.ΣΥΝ.ΑΤ February 17, 2015 / απο ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (author)

Το τριήμερο 12-14/2/2015, η περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ οργάνωσαν διεθνές συνέδριο για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Νομίζουμε ότι χάθηκε μια ακόμη ευκαιρία να αποσαφηνιστεί η πολιτική των οργανωτών του συνεδρίου, σε κρίσιμα ζητήματα. Από την άλλη, μια σειρά από παρεμβάσεις και τοποθετήσεις, που έγιναν, επανέφεραν ανησυχίες και επιφυλάξεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ