ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Μεταφύτευση αιωνόβιας ελιάς της Μάντικα στο περίβολο του δημαρχείου Ραφήνας (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΑΙΩΝΟΒΙΕΣ ΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΚΑ ΓΛΥΤΩΣΑΝ. ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΟΔΟΣ ΜΑΝΤΙΚΑ March 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ (author)

Οι εργασίες για την κατασκευή δημοτικού πάρκινγκ στην οδό Μάντικα συνεχίζονται με γρήγορο ρυθμό, με «θύματα» τα δέντρα που υπήρχαν στην έκταση. Όπως μας πληροφορεί ο αντιδήμαρχος Τ.Υ. Παναγιώτης Καλφαντής, η δημοτική αρχή έδειξε τον πρέποντα σεβασμό σε τρεις αιωνόβιες ελιές, ενώ όπως κατήγγειλε στη τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Δαμιανός Φαφούτης πετάχτηκαν στα μπάζα οι φοίνικες του φυτώριου που καλλιεργείτο από εποχής Κεχαγιόγλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Πάντζας (καθήμενος πρώτος από αριστερά), στην εκδήλωση κοπή πίτας του δήμου Ρ-Π, δίπλα του οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Παλπατζής και Βαγγέλης Μπουρνούς.    (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

‘’ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ’’ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ January 12, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Παρών σε πλείστες εκδηλώσεις, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Πάντζας, δηλώνει: οι στιγμές είναι ιστορικές και για την Αριστερά και για την ίδια τη χώρα. Πιο κάτω αναλυτικά το οδοιπορικό του κ. Πάντζα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΟΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ. March 02, 2015 / απο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α&Β ΒΑΘΜΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Πληθαίνουν οι διαρροές, οι προτάσεις, οι δηλώσεις από στελέχη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που αναφέρονται με διάφορους τρόπους στη χρηματοδότηση των δήμων από δικούς τους πόρους, δηλαδή στη δυνατότητά τους να φορολογήσουν για μια ακόμα φορά εργαζόμενους και φτωχά λαϊκά στρώματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΥ) ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 11, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πυρ και μανία, κατά τα λεγόμενα, είναι ο Γιάννης Μπουλέκος απ’ τον Ωρωπό κι ο Φωτιάδης υιός απ’ το Μενίδι, για την πόρτα που έφαγαν απ’ το ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δύο (ΠΑΣΟΚογενείς) είχαν προταθεί απ’ τον Παναγιώτη Κουρουμπλή (ομόσταυλό τους πριν και τώρα) για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΗΡΙΑΛ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ «ΑΡΕΤΟΥΣΑ»

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΑΡΕΤΟΥΣΑ March 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε θρίλερ με επεισόδια γεμάτα σασπένς, εξελίσσεται το σήριαλ ενοικίασης του αναψυκτηρίου ΑΡΕΤΟΥΣΑ στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας, που ξεκίνησε με την αποχώρηση Βασιλόπουλου και συνεχίζεται με το διαγωνισμό της νέας σύμβασης ενοικίασης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σεισμό προκάλεσε η συμμετοχή του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, με το παλιρροϊκό κύμα να παρασέρνει στη δύνη του το ιστορικό στέλεχος της παράταξης Απόστολο Σταύρου, ο οποίος δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής, παρότι συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής. Συγχρόνως δηλώνει ότι παραμένει πιστός στις αρχές και τις αξίες της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης. Με άλλα λόγια δηλώνει μέσα κι έξω απ’ την παράταξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΩΣ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΕΤΟΥΣΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΟΠΑΠ, ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΑΡΕΤΟΥΣΑ March 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αδύνατο να συλλάβει το μυαλό του απλού δημότη Ραφήνας-Πικερμίου, ότι προκειμένου να νοικιαστεί το αναψυκτήριο ΑΡΕΤΟΥΣΑ στην Καλλιτεχνούπολη, ο ΔΟΠΑΠ δίνει φως και ύδωρ (κυριολεκτικά) και ακόμα περισσότερα που δεν αναφέρονται αναλυτικά στο εδάφιο της σύμβασης που προστέθηκε μετά την άγονη κατάληξη του πρώτου διαγωνισμού, στο μελλοντικό νοικάρη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 17 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 9 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ