ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ February 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Παρά τη μεγάλη συμμετοχή υποψηφιοτήτων, 10 τον αριθμό, το δημοτικό συμβούλιο του Μαραθώνα δεν κατάφερε να αναδείξει συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης. Τούτο σημαίνει ότι κανείς απ’ τους δέκα υποψηφίους δεν είχε τα κατάλληλα προσόντα για να καλύψει τη θέση; Δύσκολο να το πιστέψουμε, εκτός κι αν αληθεύει ότι συμβαίνουν πράγματα που συζητιούνται ευρέως, αλλά δεν θέλουμε να σχολιάσουμε για την ώρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ;

ΣΧΟΛΙΑ January 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Ο εμπαιγμός της κυβέρνησης απέναντι στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η άρνησή της να βρει λύση και να καταβληθεί η εκλογική αποζημίωση - φιλοδώρημα για τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2014, αλλά σε ορισμένους Δήμους και για τις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012», αποτελεί το μήλο της έριδος μεταξύ ΠΟΕ-ΟΤΑ και Κυβέρνησης

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π Β. Πιστικίδης (αριστερά), με τον γραμματέα Α, Βασιλόπουλο (δεξιά) στο κέντρο ο πρόεδρος Δ. Μισοκοίλης.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΙΓΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΜΜΕ, ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ February 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σιγή ασυρμάτου προσπαθεί να επιβάλλει ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου στους δημοτικούς συμβούλους επισημαίνοντας, με την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ., να μη επιλύουν τις διαφορές τους μέσω ιστοσελίδων. Η εμφανής προσπάθεια λογοκρισίας απ’ το δήμαρχο, στόχευε στις συνεχείς δημοσιεύσεις μέσω του kirkinews της υπόθεσης του αναψυκτήριου ΑΡΕΤΟΥΣΑ μεταξύ Βασιλόπουλου γραμματέα του Σώματος και Δουβίτσα προέδρου του ΔΟΠΑΠ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Μάκης Βουδούρης στην δεξίωση του ΟΛΡ την ημέρα των Θεοφανείων  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ January 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο κ. Γεράσιμος Βουδούρης, πρώην πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου, κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με το ‘’Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών’’ του Γιώργου Παπανδρέου, στην Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 5ΕΤΙΑΣ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ February 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ήδη ο Ηλίας Ψηνάκης στους έξι μήνες δημαρχίας του, μπορεί να μετρά δύο ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών του συμβούλων (Κατσαρού-Σταυρακοπούλου, Κώστας Τσίρκας) και μία αντικατάσταση αντιδημάρχου (Βάϊος Θανασιάς) και κάτι ψιλά παραιτήσεων σε τοπικό συμβούλιο και νομικό πρόσωπο, αλλά θα παραμείνει δήμαρχος μιας 5ετίας παρά τις προ το αντίθετο επιθυμίες. «Θα με φάτε στη μάπα για πέντε χρόνια» ήταν η χαρακτηριστική η ατάκα του Ηλία σε ομιλία του προς τους υπαλλήλους του δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΔΗΜΟΝΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΡΗΣΗ «ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ»

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ January 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κατά μέτωπο επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη, εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος για «το δημοκρατικό μετασχηματισμό του Κράτους και τον εξορθολογισμό της Δημόσιας Διοίκησης», που παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο Διαρκές Συνέδριο του κόμματός του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΠΕΙΡΕ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ February 26, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Είναι ίσως ο πιο σύντομος μήνας του μέλιτος μεταξύ μιας νεοεκλεγμένης κυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ) και των ανθρώπων (συνδικαλιστικό κίνημα) που τη στήριξαν. Ένας μήνας που ξεκίνησε μεσ’ τον έντονο ενθουσιασμό, την εθνική ανάταση, τις μεγαλόστομες εξαγγελίες, για να καταλήξει στην ανώμαλη προσγείωση στη σκληρή πραγματικότητα…την ασφυκτική έλλειψη χρημάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ January 05, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένας ακόμα πολύπειρος αυτοδιοικητικός, ο Λάμπρος Κασαγιάννης, οριστικοποίησε τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Περιφέρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας. Πάνω από μια εικοσαετία ο κ. Κασαγιάννης ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, όπου διετέλεσε δήμαρχος Γλυκών Νερών την 4ετία 2003-2006.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 22 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 14 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ