ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΧΙ! ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΥΚΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ June 13, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η δημοτική αρχή Σαρωνικού καλεί σε πάνδημη διαμαρτυρία τους κατοίκους του δήμου ώστε να διασφαλίσουν την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες της περιοχής τους.ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ «ΛΑΘΟΣ» ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ May 10, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Υπό το βάρος των αντιδράσεων δημάρχων, της Περιφέρειας Αττικής, των τοπικών κοινωνιών και του πολιτικού κόσμου, η κυβέρνηση αποφάσισε να διορθώσει "το λάθος" όπως το χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος. "Το λάθος" αφορά στην τροπολογία με την οποία εκχωρήθηκαν οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Beach Volley που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο της Καλλιθέας, για 20 χρόνια στο υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να γίνουν δικαστικές αίθουσες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Στη φωτογραφία αρχείου η Ρένα Δούρου υπογράφει τη σύμβαση για το αλιευτικό καταφύγιο Π. Φώκαιας (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ December 14, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τις εργασίες της διημερίδας με τίτλο «Οι παραλίες στους Δήμους – Πολεοδομικές, νομικές και περιβαλλοντικές παράμετροι για τη βέλτιστη αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου Σαρωνικού», την οποία διοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και ο δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, άνοιξε με ομιλία της η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να κερδηθεί το στοίχημα της προστασίας του παραλιακού μετώπου –«στοίχημα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της Αττικής. Το μέλλον των πολιτών της».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΟΥΛΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ December 10, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Διημερίδα με θέμα ‘’Οι παραλίες στους δήμους! Πολεοδομικές, νομικές και περιβαλλοντικές παράμετροι για τη βέλτιστη αξιοποίηση του παραλιακού μέτωπού Σαρωνικού’’ συνδιοργανώνουν ο δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και η περιφέρεια Αττικής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η διημερίδα θα γίνει στη Βούλα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ November 20, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνδιοργάνωση διημερίδας με θέμα την αξιοποίηση των παραλιών του κόλπου του Σαρωνικού, με συνδιοργανωτές το δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και την Περιφέρεια Αττικής, με πρωτεργάτες τους αντιπεριφερειάρχες κυρίους Φιλίππου, Καπάταη και Γαβρίλη αποφασίστηκε στη σύσκεψη της 19ης Νοεμβρίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Απώτερος στόχος η εκπόνηση ολοκληρωμένης μελέτης μέσα από την οποία θα παρουσιάζεται συγκεκριμένη πρόταση για τον τρόπο διαχείρισης της παραλιακής ζώνης του Σαρωνικού προς όφελος των πολιτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΟ … ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΞΕΝΟ … ΚΑΤΡΑΜΟΝΗΣΙ (ΥΔΡΟΥΣΑ)

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΤΤΙΚΗ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ November 05, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Αλίμονο να μη γινόταν πεδίο αντιπαράθεσης η υπόθεση της Υδρούσας κοινώς Κατραμονήσι, μεταξύ πρώην και νυν δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Μετά τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο περί έργων αξιοποίησης της ιδιόκτητης νησίδας, κάτι που αμφισβητείται απ’ τη δημοτική αρχή των 3Β, έρχεται ο πρώην δήμαρχος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Σπύρος Πανάς να καταγγείλει το δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για ολιγωρία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email