ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΜΥΤΙΛΗΝΗ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΝΝΕΔ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΟΝΝΕΔ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΑΛΕΣΜΑ, ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ June 14, 2017 / απο kirkinews .gr (author)

Με πάγια στόχευση τη προσφορά στους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη, η ΟΝΝΕΔ επεκτείνει τη δράση της «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ» για τους πληγέντες από το σεισμό της Μυτιλήνης. Η Οργάνωση εκφράζει την πεποίθηση, ότι παρά τις δύσκολες εποχές που όλοι διανύουμε, μπορούμε να συνεισφέρουμε στους....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΣΤΗ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ September 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου απευθύνει επείγον κάλεσμα σε όλους μας, για προσφορά εμφιαλωμένου νερού, γάλακτος εβαπορέ και χρημάτων σε Κλειστό Κουμπαρά, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρες 10.00 π.μ. - 2.00 μ.μ., στην είσοδο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου. Έτσι θα ενισχυθεί το δύσκολο έργο του Δήμου Λέσβου, στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, λόγω της συρροής πολλών χιλιάδων προσφύγων πολέμου, που βιώνει το νησί, το τελευταίο διάστημα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ‘’ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ’’ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ December 02, 2014 / απο kirkinews.gr (author)

Το ταχύπλοο ‘’Αίολος Κεντέρης’’ θέλει να βάλει τη θερινή περίοδο η ΝΕΛ στη γραμμή Ραφήνα–Μυτιλήνη. Το αίτημα υποβλήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου τις προηγούμενες ημέρες με το «Αίολος Κεντέρης» να μη προσεγγίζει τη Χίο, οπότε θα εκτελεί το δρομολόγιο σε πεντέμισι ώρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email