ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΑΥΛΑΙΑ 17ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, 17ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 19 June 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)
 (ΦΩΤΟ: )

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε για άλλη μια χρονιά το 17ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής, που διοργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου « ΘΟΡΙΚΟΣ». Δικαίως χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της Ανατολικής Αττικής και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.

Στο αθλητικό αυτό γεγονός συμμετείχαν 40 φορείς από όλη την Ελλάδα με 78 προγράμματα συνολικά, ενώ οι συμμετέχοντες, που ξεπέρασαν τους 1600, ήταν όλων των ηλικιακών ομάδων, από την προσχολική ηλικία έως την Τρίτη ηλικία.

Όλες οι ομάδες παρουσίασαν πρωτότυπα προγράμματα και καταχειροκροτήθηκαν στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου ,από τους 3000 και πλέον θεατές .

Το φεστιβάλ  άνοιξε με την προγραμματισμένη παρέλαση-παρουσίαση των συμμετεχόντων και τον χαιρετισμό του Δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Λουκά Δημητρίου καθώς και της Πρόεδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» κα. Βελετάκου Ευαγγελίας.

Η παρουσίαση και η οργάνωση των προγραμμάτων έγινε από την ηθοποιό και γυμνάστρια κα. Γιώτα Αγνάντη, καθώς και από Προϊστάμενο του Τμήματος Αθλητισμού κ. Πανταζή Κωνσταντίνο, ο οποίος ευχαρίστησε το γιατρό κ. Κορακιανίτη Γεώργιο, το προσωπικό του Κλειστού Γυμναστηρίου , τους Γυμναστές  του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» και τους εθελοντές  για την έρρυθμη λειτουργία της εκδήλωσης .

Η αθλητική αυτή γιορτή έχει ενταχθεί στο  ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active», σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλά έφερε και την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Στο τέλος του Φεστιβάλ, δόθηκαν έπαθλα ιδιαίτερης σημασίας: μια μινιατούρα βαγονιού μεταφοράς ορυκτών μεταλλευμάτων  από την περιοχή της Λαυρεωτικής, ενώ για κάθε συμμετέχοντα υπήρχε δίπλωμα και αναμνηστικό καπέλο της διοργάνωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λουκας Δημήτριος, ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Οικονόμου Βασίλειος, η Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και  Πρόεδρος της Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους κ. Παπαδοπούλου Μαρία, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λουκάς Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος κ. Τσίκλος Παναγιώτης , η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» κ. Βελετάκου Ευαγγελία, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. « Κέφαλος» κ. Πάλλη Δήμητρα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Συρίγος Ιωάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Κωστάλας Αντώνης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σπύρου Αλίκη, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. « Θορικός» κ. Παπαθανασίου Σταμάτης, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. « Βραυρώνιος» κ. Ορφανός Νίκος, ο Πρόεδρος του Παλαιστικού  Συλλόγου Ραφήνας - Πικερμίου κ.  Κολλάρος Θεόδωρος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λαυρίου κ. Κονσολάκης Μανώλης, ο Αντιπυραγός  κ. Σάββας Ιωάννης και η Πρόεδρος  του Παιδικού Βιομηχανικού Μουσείου κ. Ρωκ-Μελά Σοφία.

 

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.  «Θορικός»                               Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής

       Ευαγγελία Βελετάκου                                                     Δημήτρης Λουκάς

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Author

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» / ΩΔΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΗΜΕΡΙΔΑΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣΛΕΣΒΟΣΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ / ΕΛΛΑΔΑΚΡΙΣΗΠΟΛΙΤΕΣΠΟΛΙΤΙΚΟΙΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ