ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΑΥΛΑΙΑ 17ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, 17ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 19 June 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)
 (ΦΩΤΟ: )

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε για άλλη μια χρονιά το 17ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής, που διοργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου « ΘΟΡΙΚΟΣ». Δικαίως χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της Ανατολικής Αττικής και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.

Στο αθλητικό αυτό γεγονός συμμετείχαν 40 φορείς από όλη την Ελλάδα με 78 προγράμματα συνολικά, ενώ οι συμμετέχοντες, που ξεπέρασαν τους 1600, ήταν όλων των ηλικιακών ομάδων, από την προσχολική ηλικία έως την Τρίτη ηλικία.

Όλες οι ομάδες παρουσίασαν πρωτότυπα προγράμματα και καταχειροκροτήθηκαν στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου ,από τους 3000 και πλέον θεατές .

Το φεστιβάλ  άνοιξε με την προγραμματισμένη παρέλαση-παρουσίαση των συμμετεχόντων και τον χαιρετισμό του Δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Λουκά Δημητρίου καθώς και της Πρόεδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» κα. Βελετάκου Ευαγγελίας.

Η παρουσίαση και η οργάνωση των προγραμμάτων έγινε από την ηθοποιό και γυμνάστρια κα. Γιώτα Αγνάντη, καθώς και από Προϊστάμενο του Τμήματος Αθλητισμού κ. Πανταζή Κωνσταντίνο, ο οποίος ευχαρίστησε το γιατρό κ. Κορακιανίτη Γεώργιο, το προσωπικό του Κλειστού Γυμναστηρίου , τους Γυμναστές  του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» και τους εθελοντές  για την έρρυθμη λειτουργία της εκδήλωσης .

Η αθλητική αυτή γιορτή έχει ενταχθεί στο  ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active», σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλά έφερε και την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Στο τέλος του Φεστιβάλ, δόθηκαν έπαθλα ιδιαίτερης σημασίας: μια μινιατούρα βαγονιού μεταφοράς ορυκτών μεταλλευμάτων  από την περιοχή της Λαυρεωτικής, ενώ για κάθε συμμετέχοντα υπήρχε δίπλωμα και αναμνηστικό καπέλο της διοργάνωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λουκας Δημήτριος, ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Οικονόμου Βασίλειος, η Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και  Πρόεδρος της Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους κ. Παπαδοπούλου Μαρία, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λουκάς Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος κ. Τσίκλος Παναγιώτης , η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» κ. Βελετάκου Ευαγγελία, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. « Κέφαλος» κ. Πάλλη Δήμητρα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Συρίγος Ιωάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Κωστάλας Αντώνης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σπύρου Αλίκη, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. « Θορικός» κ. Παπαθανασίου Σταμάτης, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. « Βραυρώνιος» κ. Ορφανός Νίκος, ο Πρόεδρος του Παλαιστικού  Συλλόγου Ραφήνας - Πικερμίου κ.  Κολλάρος Θεόδωρος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λαυρίου κ. Κονσολάκης Μανώλης, ο Αντιπυραγός  κ. Σάββας Ιωάννης και η Πρόεδρος  του Παιδικού Βιομηχανικού Μουσείου κ. Ρωκ-Μελά Σοφία.

 

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.  «Θορικός»                               Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής

       Ευαγγελία Βελετάκου                                                     Δημήτρης Λουκάς

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Author

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΝΤΖΗΣ / ΔΗΜΑΡΧΟΣΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣΣΥΝΑΝΤΗΣΗΠΑΞΟΙ

6 ΩΡΕΣ 48 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΥΤΟΣ» / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

6 ΩΡΕΣ 54 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

6 ΩΡΕΣ 38 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

6 ΩΡΕΣ 42 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ