ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ September 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ιδιοκτητών Ερασιτεχνικών Σκαφών (Ν.Ο.Ι.Ε.Σ.) Πόρτο Ράφτη και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), έχουν ετοιμάσει για μία ακόμη χρονιά, ένα πλούσιο πρόγραμμα με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς, στα πλαίσια της ετήσιας ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8:30 το βράδυ, στο Άγαλμα του Αφανούς Ναύτη, στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

FLY ME TO THE MOON ΙIΙ…AND LET ME PLAY!!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ September 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Το πολιτιστικό πρόγραμμα “Fly me to the Moon”, που μεταμορφώνει το χώρο του αεροδρομίου, άλλοτε σε μουσική ή χορευτική σκηνή, αλλά και σε θεατρικό σκηνικό και εμπνέει νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν το έργο τους στο χώρο του αεροδρομίου της Αθήνας, κάνει «check-in» για ακόμα ένα χρόνο γεμάτο μουσική και στιγμές-έκπληξη!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΑΛΥΒΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ September 01, 2015 / απο ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (author)

Συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 31 Αυγούστου, η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων με βασικά θέματα συζήτησης τις τελευταίες κομματικές και πολιτικές εξελίξεις καθώς και την προετοιμασία για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΚΕ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ September 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Μια δυναμική πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, έγινε στο πλαίσιο της προφεστιβαλικής εκδήλωσης των Οργανώσεων Μεσογείων - Λαυρεωτικής της ΚΝΕ το Σάββατο το βράδυ. Το λιμανάκι της Νέας Μάκρης γέμισε κόσμο όλων των ηλικιών, που προσήλθε για να ακούσει την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ ενόψει και των εκλογών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ August 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, με την πεποίθηση ότι ο πλουραλισμός και η πολυφωνία σε κάθε επίπεδο της κοινωνικής ζωής είναι πλούτος για την κοινωνία μας, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους υπεύθυνους φορείς του Δήμου Λαυρεωτικής για την ευγενική υποστήριξή τους στο ξεκίνημα λειτουργίας του αθλητικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ August 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σήμερα το ΕΚΤ&Π αποτελεί ένα πολιτιστικό σημείο που συνδέει την ιστορία της περιοχής με τη φύση δημιουργώντας Πολιτιστικές Περιηγήσεις. Επίσης έχει δημιουργήσει Εκπαιδευτικά Προγράμματα που αναφέρονται στα τοπικά προϊόντα και το περιβάλλον. Ακόμα στον χώρο του λειτουργεί μόνιμα έκθεση φωτογραφίας, εργαλείων, οικιακών σκευών και επίπλων που αφορούν τα Μεσόγεια. Οργανώνει ενημερωτικές ημερίδες και εκδηλώσεις για διάφορα επίκαιρα θέματα .Όλα αυτά καταγράφονται και εκδίδονται σε σχετικά βιβλία,cd και dvd.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ August 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το τμήμα Χάντμπολ του Α.Ο. Άνοιξης θα πραγματοποιήσει τη Τετάρτη 2/9 στις 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης, την πρώτη συνάντηση-προπόνηση μεταξύ παιδιών όλων των ηλικιών στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ August 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

‘’Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός’’ έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, οπότε η διοργάνωση προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης & ψυχαγωγίας για παιδιά του δημοτικού σχολείου για πρώτη φορά στο Διόνυσο, αποτελεί καλό νέο. Αναλυτικά πιο κάτω τι πρέπει κάνετε αν ενδιαφέρεστε να επωφεληθείτε του προγράμματος:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email