ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ August 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε συνέχεια του από 14/8/2015 δελτίου τύπου και λόγω της ύπαρξης τεχνικών προβλημάτων, ο γενικός ψεκασμός για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στις ελαιοκομικές περιοχές των Δήμων Σαρωνικού, Μαραθώνα, Ωρωπού, Παιανίας και συγκεκριμένα στα Δ.Δ. Γραμματικού, Καλάμου, Ωρωπού, Συκάμινου, Καπανδριτίου, Καλυβίων, Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Παιανίας, θα ξεκινήσει στις 24/8/2015 ημέρα Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί το αργότερο σε οκτώ (8) ημέρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Ο ΑΙΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ August 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Παρασκευή, 28 Αυγούστου και ώρα 9:00 το βράδυ, στην θεατρική παράσταση «Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Ο ΑΙΣΩΠΟΣ», από το «Διάχρονο Θέατρο» της Μαίρης Βιδάλη, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΕ "CAPITAL CONTROLS" Ή ΜΗ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΑΝΗΓΥΡΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΗΡΕΑ August 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Δε φοβίζουν τα νέα μέτρα, ούτε τα capital controls φυσικά το σύλλογο «ΝΗΡΕΑΣ» της Ραφήνας. Πανηγυρίζουν και σας περιμένουν στο φετινό τους γλέντι με ζωντανή μουσική υπό το φως της πανσέληνου!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ-ΤΡΕΛΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ August 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Η συναυλία «Μια τρελή - τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα» είναι μια παιδική διαδραστική παράσταση, που συνδυάζει μουσική, τραγούδι, χορό, θεατρική εμψύχωση με εναλλαγή ρόλων και ξυλοπόδαρο, κουκλοθέατρο και video προβολές, την Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 8 και μισή το βράδυ στο χώρο του ΑΚΕΛ στο Λαύριο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΪΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ August 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με ατελείωτο χορό και κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, το Μαρκόπουλο τίμησε τους τοπικούς καλλιτέχνες στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας, στη μουσική εκδήλωση που διοργανώθηκε στις 16 Αυγούστου, στα πλαίσια των Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων του Δήμου Μαρκοπούλου και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑ ΑΙΜΑΤΟΣ & ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΜΥΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ August 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Γίνε δωρητής μυελού των οστών – δώσε ελπίδα ζωής στο συνάνθρωπο σου! Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία παράλληλα με την καθιερωμένη πλέον συλλογή δεκάδων πολύτιμων φιαλών αίματος αναλαμβάνει ο σύλλογος αιμοδοτών Κερατέας. Η τράπεζα αίματος επεκτείνεται στον τομέα της λήψης δειγμάτων για δωρεά μυελού των οστών, προτρέποντας τους εθελοντές αιμοδότες να κάνουν ένα ακόμη βήμα ανιδιοτελούς προσφοράς που θα μπορούσε όχι απλώς να σώσει έναν συνάνθρωπό μας, αλλά πραγματικά να του χαρίσει τη ζωή!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΕΚΟ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΤΟΠΕΚΟ August 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Η Αττική Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΤΟΠΕΚΟ σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην ημερίδα του προγράμματος ΤΟΠΕΚΟ (ολοκληρωμένη τοπική δράση για την κοινωνική και εργασιακή ένταξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων των δήμων Μαρκοπούλου και λαυρεωτικής) με τίτλο: «Δικτύωση μεταξύ Αναπτυξιακών Συμπράξεων (Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ August 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε λίγες μέρες το Μουσικό Χωριό γιορτάζει 10 χρόνια καλλιτεχνικής συμβίωσης, πράξης και εκπαίδευσης στο χώρο της μουσικής, των μουσικών επιστημών, της ζωντανής δημιουργίας, του χορού, του θεάτρου, του λόγου, της ειδικής αγωγής και της καλλιέργειας του σώματος!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

5 ΩΡΕΣ 6 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ