ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

«ΜΙΛΑ ΜΟΥ, ΔΕ Σ’ ΑΚΟΥΩ» ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ July 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η θεατρική ομάδα ‘’Τα παιδιά του βουνού Ραφήνας’’ με 25ετή παρουσία στο χώρο διαγράφουν μια πολιτισμική τροχιά με έντονο κοινωνικό μήνυμα. Την Κυριακή 26 Ιουλίου παρουσιάζουν στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ραφήνας τη θεατρική παράσταση «Μίλα μου, δε σ’ ακούω», με ελεύθερη είσοδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΗΡΕΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΗΡΕΑ July 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, με γνώμονα την ενημέρωση και συμμέτοχη των δημοτών για θέματα της καθημερινότητας τους, οργανώνει από κοινού με τον εξωραϊστικό Σύλλογο ΝΗΡΕΑ την Τέταρτη 29 Ιουλίου στις 7 μ.μ. στην πλατεία του Νηρέα συγκέντρωση των ενδιαφερόμενων κατοίκων ΝΗΡΕΑ-ΠΡΩΤΕΑ-ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΥΡΓΩΝ για ενημέρωση, αξιολόγηση και τυχόν παρατηρήσεις επί της προτεινομένης κυκλοφοριακής μελέτης της περιοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ’’ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ July 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» σας προσκαλούν στη συναυλία της Ανδρικής Χορωδίας Λαυρίου "Άξιον εστί το γενέθλιον της πόλης"

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΥΣΩΝΑΣ July 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Άμεση ενημέρωση σχετικά με τους κλιματιζόμενους χώρους που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες σε συνεργασία με τους δήμους, παρέχει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, η Περιφέρεια Αττικής, μέσω του ειδικού σάιτ υπό τον τίτλο «Κλιματιζόμενοι χώροι για το κοινό» στην κεντρική σελίδα της (http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=5006&Itemid=323) . Το συγκεκριμένο banner παραπέμπει στους χώρους που κλιματίζονται ανά Περιφερειακή ενότητα και κατόπιν ανά δήμο, με διαρκή ενημέρωση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΑΠΟ ΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΟΛΙ» ΤΗΣ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ July 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 και ώρα 9:00 το βράδυ, να απολαύσετε τις μελωδίες από το «κόκκινο βιολί» της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, με φόντο την τελευταία Πανσέληνο του Ιουλίου, στην Δημοτική Πλαζ Αυλακίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΡΑΦΗΝΑΣ! ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο/Η ΚΑΤΟΧΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΥΡΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΡΑΦΗΝΑΣ July 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 στην οδό Καλομοίρη στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης Ραφήνας, υπάλληλος της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, κατά την εκτέλεση εργασιών, βρήκε μια αρμαθιά κλειδιών τα οποία και παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Παλπατζή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

20 ΩΡΕΣ 21 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

8 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ