ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑ ΑΙΜΑΤΟΣ & ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΜΥΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ August 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Γίνε δωρητής μυελού των οστών – δώσε ελπίδα ζωής στο συνάνθρωπο σου! Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία παράλληλα με την καθιερωμένη πλέον συλλογή δεκάδων πολύτιμων φιαλών αίματος αναλαμβάνει ο σύλλογος αιμοδοτών Κερατέας. Η τράπεζα αίματος επεκτείνεται στον τομέα της λήψης δειγμάτων για δωρεά μυελού των οστών, προτρέποντας τους εθελοντές αιμοδότες να κάνουν ένα ακόμη βήμα ανιδιοτελούς προσφοράς που θα μπορούσε όχι απλώς να σώσει έναν συνάνθρωπό μας, αλλά πραγματικά να του χαρίσει τη ζωή!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΕΚΟ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΤΟΠΕΚΟ August 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Η Αττική Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΤΟΠΕΚΟ σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην ημερίδα του προγράμματος ΤΟΠΕΚΟ (ολοκληρωμένη τοπική δράση για την κοινωνική και εργασιακή ένταξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων των δήμων Μαρκοπούλου και λαυρεωτικής) με τίτλο: «Δικτύωση μεταξύ Αναπτυξιακών Συμπράξεων (Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ August 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε λίγες μέρες το Μουσικό Χωριό γιορτάζει 10 χρόνια καλλιτεχνικής συμβίωσης, πράξης και εκπαίδευσης στο χώρο της μουσικής, των μουσικών επιστημών, της ζωντανής δημιουργίας, του χορού, του θεάτρου, του λόγου, της ειδικής αγωγής και της καλλιέργειας του σώματος!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζ’ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ (ΦΩΤΟ: ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ)

ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Η Ζ’ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ August 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Μέσα σε ένα πευκοδάσος που καταλήγει στη θάλασσα, η κατασκήνωση αυτή δε μπορεί παρά να είναι ο ονειρεμένος τόπος διακοπών κάθε μικρού παιδιού. Με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και τα αυστηρά κριτήρια λειτουργίας, τις εξαιρετικές συνθήκες υγιεινής αλλά και το πολυεπίπεδα βελτιωμένο διαδραστικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας, βασικό μέλημα τόσο του Δήμου Λαυρεωτικής όσο και των ιθυνόντων της κατασκήνωσης , είναι η ευχάριστη και προσεκτική φροντίδα των παιδιών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Δήμος Μαρκοπούλου)

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΟΠΕΡΑ August 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Ελληνοκαναδός συνθέτης Παναγιώτης Καρούσος, παραλληλίζοντας τον μύθο του Προμηθέα με την σημερινή κατάσταση της χώρας, είπε: «ο επαναστάτης Προμηθέας αντιστάθηκε στην εξουσία και δεν λύγισε μπροστά σε κανένα μνημόνιο, το Όχι του Προμηθέα μπροστά στους Τυράννους, τώρα είναι πιο συμβολικό και μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το βάθρο με τις νικήτριες και την ελληνική σημαία στα χέρια της αθλήτριάς μας  (ΦΩΤΟ: ΕΡΑΣΜΙΑ ΣΜΥΡΟΓΛΟΥ )

ΤΡΙΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ August 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

Η Ομάδα Παραδοσιακής Τοξοβολίας του Συλλόγου Ιστορικών Μελετων ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ, εκπροσωπήθηκε με μεγάλη επιτυχία με την τρίτη συνεχόμενη παρουσία του στους Διεθνείς Αγώνες Παραδοσιακής Τοξοβολίας οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν απο τις 24 εως τις 26 Ιουλίου 2015 στην πόλη Gumushacikoy , της Επαρχίας Αμάσειας της Τουρκίας, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις πλαγιές του Βουνού Canik ,υπο την αιγίδα της Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας της Τουρκίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ August 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Το ΝΠΔΔ Κέφαλος ενημερώνει τους γονείς, οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλουν αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας των παιδιών τους, στους παιδικούς σταθμούς που λειτουργούν στο Δήμο Λαυρεωτικής, μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ, ότι η υποβολή αιτήσεων είναι σε ισχύ έως και τις 18/8/2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ August 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Πρόγραμμα πρόληψης της οστεοπόρωσης πραγματοποιείται στον Δήμο Σαρωνικού έως τις 14 Αυγούστου 2015, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email