ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ July 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, στο ανοιχτό αρχαίο θέατρο της πόλης Nessebar της Βουλγαρίας, είχε την τιμή να εκπροσωπήσει τον Δήμο Μαρκοπούλου, Τμήμα Γενικής Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός Για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», το διάστημα 8 – 11 Ιουλίου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΚΛΗΣH ΓΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΠΟΡΟΙ July 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Ο Δήμος ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD)», ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) τον Δήμο Σαρωνικού. Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΠΕΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΤΟΠΕΚΟ July 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και η ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΚΟ, προσκαλούν τους ωφελουμένους του προγράμματος ΤΟΠΕΚΟ, να παρακολουθήσουν τέσσερα θεματικά στρογγυλά τραπέζια, για τη φυσική τους δικτύωση με επιχειρήσεις της περιοχής. Η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 6 Αυγούστου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαρκοπούλου Μεσογαίας (Δ/νση: Γ. Παπαβασιλείου 34)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΟ DIRFYS MARATHON

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ July 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στις 19 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του ορεινού μαραθωνίου τρεξίματος με το όνομα Dirfys Marathon. Μια γιορτή του αθλητισμού με απώτερο στόχο την γνωριμία με τις ορεινές ομορφιές της Εύβοιας. Εκεί βρέθηκαν από τον Παλαιστικό ο Βασίλης Κολλάρος με τους παλαιστές μας Κώστα Σκόρδο και Βάϊο Μπαρτζώκα

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ Ο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ July 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο αθλητικός όμιλος «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» (έτος ίδρυσης 2014-μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης), ο οποίος αποτελεί μια πρωτοβουλία πολιτών της Κερατέας με αγάπη για τον αθλητισμό, έχει σκοπό , με γνώμονα τον σεβασμό στις αρχές του μαζικού αθλητισμού, στο φίλαθλο πνεύμα και την ευγενή άμιλλα να στοχεύσει στην καλλιέργεια, την ανάπτυξη και τη διάδοση σωματικών και πνευματικών αθλημάτων σε όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα στους νέους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΞΑΝΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ July 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και η Εφορευτική Επιτροπή του Συλλόγου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» Διασταύρωσης Ραφήνας, που εξελέγη από την Γενική Συνέλευση της 29ης Μαρτίου 2015, σας ενημερώνουν ότι την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 και από ώρα 10 π.μ. μέχρι 6 μ.μ., θα διεξαχθούν στο Γραφείο του Συλλόγου οι επαναληπτικές αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΥΠΡΟΣ, ΕΠΕΤΕΙΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ July 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ (author)

Σήμερα, 41 χρόνια μετά εμείς παραμένουμε στις επάλξεις του αγώνα. Επιμένουμε πεισματικά, κόντρα στις ενδοτικές φωνές να μην ξεχνάμε. Να διεκδικούμε αυτό που μας στέρησαν. Να απαιτούμε αυτό που μας έκλεψαν. Η αξιοπρέπεια μας σαν λαός, σαν έθνος δεν χωρά στις ζυγαρίες τους. Δεν μετριέται αλλά προπάντων δεν ξεπουλιέται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΣΥΝΑΤ: AΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΠΡΩΣΥΝΑΤ July 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το μόνο που δεν αναφέρει η ΠΡΩΣΥΝΑΤ στην παρέμβασή της κατά του τρίτου μνημονίου, είναι μια συγκροτημένη εναλλακτική λύση, που όχι μόνο δεν θα οδηγούσε το λαό στην απόλυτη φτωχοποίηση/περιθωριοποίηση, αλλά αντίθετα θα τον οδηγούσε στην ανάπτυξη και την καταξίωση παγκοσμίως.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 51 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 54 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ