ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΑΙΤΗΣΗ August 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015, ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής Επαγγελματικής Ζωής ή όπως είθισται να λέγεται Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2015 – 2016, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΕΤΑΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ’’ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ August 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Το Βιοτεχνικό-Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Θορίκεια 2015» προσκαλεί τα παιδιά και τις οικογένειές τους να συμμετέχουν στο οικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το Λιμάνι και ο Άνθρωπος», τη Τετάρτη 5 Αυγούστου στον επιβατικό σταθμό, από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ August 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος, οι τρεις περίοδοι της Καλοκαιρινής Αθλητικής & Πολιτιστικής Ενασχόλησης Παιδιών, που διήρκεσαν συνολικά από τις 16 Ιουνίου μέχρι και τις 24 Ιουλίου 2015 και έλαβαν χώρα στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου Μαρκοπούλου και συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΛΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΩΝ ‘’ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ’’

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ August 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Τετράπολις» προσκαλεί τους κατοίκους των Δήμων Μαραθώνος, Ραφήνας - Πικερμίου, Ωρωπού & Διονύσου οι οποίοι είναι: άνεργοι/ες όλων των κατηγοριών, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ή τους ειδικούς καταλόγους του ΟΑΕΔ με κάρτα ανεργίας σε ισχύ ή νέοι επιστήμονες ((ιατροί, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι των Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών σχολών) που πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος, να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στην Πράξη «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Μαραθώνος, Ραφήνας - Πικερμίου, Ωρωπού, Διονύσου»,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ August 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ» ανακοίνωσε νέα παράταση για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Μαραθώνος, Ραφήνας - Πικερμίου, Ωρωπού, Διονύσου». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ’’ Ο ΒΟΛΟΣ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΒΟΛΟΣ, ΩΔΕΙΟ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ August 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Συνεχίζονται μέχρι τέλος Αυγούστου οι εκδηλώσεις του Θερινού Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου, ενώ από τον Σεπτέμβριο ξεκινάνε οι εκδηλώσεις της Χειμερινής Περιόδου. Η διοργάνωση έχει διεθνή ακτινοβολία και συμμετέχουν ηχηρά ονόματα της κιθάρας. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ωδείο Φουντούλη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΠΑΝΗΓΥΡΙ August 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Στην καρδιά του καλοκαιριού, τον μήνα θεριστή, τον μήνα που είναι συνδεδεμένος με τις περισσότερες γιορτές στην ύπαιθρο, το χωριό, την παραλία, τα παραδοσιακά γλέντια έχουν την τιμητική τους. Λαϊκή παράδοση, μουσική, χορός και τραγούδι πρωταγωνιστούν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email