ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ’’ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ July 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» σας προσκαλούν στη συναυλία της Ανδρικής Χορωδίας Λαυρίου "Άξιον εστί το γενέθλιον της πόλης"

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΥΣΩΝΑΣ July 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Άμεση ενημέρωση σχετικά με τους κλιματιζόμενους χώρους που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες σε συνεργασία με τους δήμους, παρέχει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, η Περιφέρεια Αττικής, μέσω του ειδικού σάιτ υπό τον τίτλο «Κλιματιζόμενοι χώροι για το κοινό» στην κεντρική σελίδα της (http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=5006&Itemid=323) . Το συγκεκριμένο banner παραπέμπει στους χώρους που κλιματίζονται ανά Περιφερειακή ενότητα και κατόπιν ανά δήμο, με διαρκή ενημέρωση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΑΠΟ ΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΟΛΙ» ΤΗΣ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ July 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 και ώρα 9:00 το βράδυ, να απολαύσετε τις μελωδίες από το «κόκκινο βιολί» της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, με φόντο την τελευταία Πανσέληνο του Ιουλίου, στην Δημοτική Πλαζ Αυλακίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΡΑΦΗΝΑΣ! ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο/Η ΚΑΤΟΧΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΥΡΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΡΑΦΗΝΑΣ July 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 στην οδό Καλομοίρη στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης Ραφήνας, υπάλληλος της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, κατά την εκτέλεση εργασιών, βρήκε μια αρμαθιά κλειδιών τα οποία και παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Παλπατζή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

H ANGELIKA DUSK ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Δ.Α.Α., ΜΟΥΣΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΑΣ July 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Το Μουσικοδρόμιο της Αθήνας υποδέχεται την Angelika Dusk: Τη συνθέτρια, στιχουργό και ερμηνεύτρια, που με μοναδική σκηνική παρουσία και αγαπημένες συνθέσεις, υπόσχεται στους επιβάτες και τους επισκέπτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ένα υπέροχο pop ταξίδι!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ July 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015 και ώρα 9 το βράδυ, στην συναυλία με την Μουσική Φιλαρμονική Δήμου Μαρκοπούλου, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ July 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, στο ανοιχτό αρχαίο θέατρο της πόλης Nessebar της Βουλγαρίας, είχε την τιμή να εκπροσωπήσει τον Δήμο Μαρκοπούλου, Τμήμα Γενικής Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός Για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», το διάστημα 8 – 11 Ιουλίου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email