ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ Ο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ July 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο αθλητικός όμιλος «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» (έτος ίδρυσης 2014-μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης), ο οποίος αποτελεί μια πρωτοβουλία πολιτών της Κερατέας με αγάπη για τον αθλητισμό, έχει σκοπό , με γνώμονα τον σεβασμό στις αρχές του μαζικού αθλητισμού, στο φίλαθλο πνεύμα και την ευγενή άμιλλα να στοχεύσει στην καλλιέργεια, την ανάπτυξη και τη διάδοση σωματικών και πνευματικών αθλημάτων σε όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα στους νέους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΞΑΝΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ July 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και η Εφορευτική Επιτροπή του Συλλόγου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» Διασταύρωσης Ραφήνας, που εξελέγη από την Γενική Συνέλευση της 29ης Μαρτίου 2015, σας ενημερώνουν ότι την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 και από ώρα 10 π.μ. μέχρι 6 μ.μ., θα διεξαχθούν στο Γραφείο του Συλλόγου οι επαναληπτικές αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΥΠΡΟΣ, ΕΠΕΤΕΙΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ July 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ (author)

Σήμερα, 41 χρόνια μετά εμείς παραμένουμε στις επάλξεις του αγώνα. Επιμένουμε πεισματικά, κόντρα στις ενδοτικές φωνές να μην ξεχνάμε. Να διεκδικούμε αυτό που μας στέρησαν. Να απαιτούμε αυτό που μας έκλεψαν. Η αξιοπρέπεια μας σαν λαός, σαν έθνος δεν χωρά στις ζυγαρίες τους. Δεν μετριέται αλλά προπάντων δεν ξεπουλιέται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΣΥΝΑΤ: AΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΠΡΩΣΥΝΑΤ July 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το μόνο που δεν αναφέρει η ΠΡΩΣΥΝΑΤ στην παρέμβασή της κατά του τρίτου μνημονίου, είναι μια συγκροτημένη εναλλακτική λύση, που όχι μόνο δεν θα οδηγούσε το λαό στην απόλυτη φτωχοποίηση/περιθωριοποίηση, αλλά αντίθετα θα τον οδηγούσε στην ανάπτυξη και την καταξίωση παγκοσμίως.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ HOBOILLUSIONERZ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, HOBOILLUSIONERZ, ΕΛΣΙΝΚΙ July 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Οι Ηoboillusionerz, μια παρέα παιδιών που λατρεύουν τη γυμναστική, βρέθηκαν στο Ελσίνκι για το 15th World Gymnastraeda 2015, τις μέρες που ο Έλληνας πρωθυπουργός έδινε μάχη στο Eurogroup, για την επιβίωση της Ελλάδας μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΤΕΒΑ, ΑΠΟΡΟΙ July 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής συμμετέχει στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής για την υλοποίηση του Επισιτιστικού Προγράμματος που χρηματοδοτεί το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Το ΤΕΒΑ μεριμνά όχι μόνο για την υλική βοήθεια αλλά και για κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων. Οι δυνητικά ωφελούμενοι που κατοικούν στα όρια του Δήμου Λαυρεωτικής καλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις υπαγωγής στο Πρόγραμμα από 15 Ιουλίου έως 05 Αυγούστου, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ: ΑΝΕΞΟΔΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ July 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα οργανώνει για το 2015, την Πολιτιστική Εβδομάδα της Βενεζουέλας με τη συμμετοχή του διάσημου συγκροτήματος «Ensamble Jirahara», απευθείας από τη Βενεζουέλα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΡΙΣΗ July 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού, επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, προσκαλεί όσους κατοικούν στα όρια του Δήμου Σαρωνικού να υποβάλλουν αιτήσεις υπαγωγής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή και Βασικής Υλικής Συνδρομής, από την Τετάρτη 15 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

5 ΩΡΕΣ 1 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ