ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ July 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, στις 5 Ιουλίου και ώρα 10:00 το βράδυ, με τον Απόστολο Μελή και την Μαρία Ιωαννίδου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟ & ΠΑΥΛΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΣΠΑΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΘΙΜΟ June 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ολοκληρώθηκαν χθες, 29 Ιουνίου 2015, οι πενθήμερες εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» προς τιμήν των πολιούχων της πόλης των Σπάτων, Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου. Ένα έθιμο που κρατάει από αρχαιοτάτων χρόνων και παρά το πείσμα των καιρών διατηρείται ζωντανό θυμίζοντας σε όλους μας ότι τα έθιμα και οι παραδόσεις κρατούν ενωμένους τους Έλληνες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΘΕΑΤΡΟ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΑΡΑΜΥΘΙ June 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν το Σάββατο, 4 Ιουλίου και ώρα 9:00 το βράδυ, σε ένα από τα ομορφότερα και πιο γνωστά λαϊκά παραμύθια του κόσμου, για όλες τις ηλικίες, από το θέατρο «ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ», «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου. Λίγα λόγια για το έργο:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΜΠΑΜΠΕΤ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ CΙNEFIL ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ June 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας την Τετάρτη 01/07/2015 και ώρα 20:45, θα προβάλλει την ταινία "ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΜΠΑΜΠΕΤ" διάρκειας 102΄ λεπτών, στο χώρο του ΚΑΠΗ Ραφήνας. Λίγα λόγια για την ταινία:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΚΟΥΜΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΩΝ ΄ΡΩΧΕΙΩΝ ΚΟΥΜΗΣ-ΛΑΥΡΙΟΥ-ΑΡΑΦΗΝΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ June 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την Κυριακή 12 Ιουλίου στις 8 το βράδυ στο Ορυκτολογικό μουσείο Καμάριζας, εκδήλωση με θέμα «Οι Κουμιώτες στις στοές των ΄ρωχειων Κούμης-Λαυρίου-Αραφήνου»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σκηνή απ' το έργο

ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ART CITY FESTIVAL ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΘΕΑΤΡΟ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΣΚ June 26, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι φέτος η πρόεδρος του Π.Ε.Σ.Κ. Ειρήνη Σαρηκώστα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία ποιοτικών παραστάσεων, στις οποίες μας έχει συνηθίσει απ’ όταν ανέλαβε τα ηνία του πολιτιστικού, συμπαρασύροντας και τα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου σε ανώτερα σκαλοπάτια πολιτισμού για ένα απλό σύλλογο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΒΟΛΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΒΟΛΟΣ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ, ΩΔΕΙΟ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ June 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κιθαρίστες απ’ όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο θερινό φεστιβάλ κιθάρας Βόλου που διοργανώνεται από το Ωδείο Φουντούλη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών, το 3ήμερο 6-8 Ιουλίου, οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

KID’S ATHLETICS ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΕΠΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, KID'S ATHLETICS, ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ June 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στις αθλητικές εκδηλώσεις του προγράμματος Kid’s Athletics, που πραγματοποιήθηκαν στην Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι, παρευρέθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία απένειμε αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email