ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ June 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειάς της Περιφέρειας Αττικής, για τη συγκρότηση ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων, αλλά και για την εκπαίδευση των αρμόδιων στελεχών Κοινωνικών Υπηρεσιών στη χρήση και ενημέρωσή της, όπου θα περιλαμβάνονται οι δράσεις των φορέων κοινωνικής πολιτικής, για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση της φτώχειας, τα χαρακτηριστικά των ωφελουμένων, όπως και η καταγραφή των προβλημάτων που έχουν επισημανθεί κατά τις δράσεις αυτές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΕΠ June 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λαυρεωτικής, πραγματοποιεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 10.00 π.μ., στο ΚΑΠΗ Λαυρίου (Ελευθερίου Βενιζέλου και Συγγρού γωνία, Λαύριο), «Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης» και καλεί όλους τους δημότες να ενημερωθούν για τα ΚΕΠ Υγείας και για την πρόληψη σημαντικών παθήσεων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ, ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ June 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝ.Π.Ε (author)

Η επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κα Φωτεινή Βρύνα, θα είναι ομιλήτρια με θέμα: «Ο ρόλος των Περιφερειών στην προώθηση της Ισότητας των Φύλων», στις ημερίδες με θέμα: «Πολιτικές ισότητας των φύλων στην τοπική αυτοδιοίκηση»,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΕΚ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΜΕΩΝ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ June 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:30 στον αίθριο χώρο του ΚΑΠΗ Κερατέας(οδός ευεργέτη Κωνσταντίνου Πρίφτη), για την ομιλία του π. Τιμόθεου Αγγελή με θέμα τον Κερατιώτη Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη Συμεών Κοροβέση, την σχέση του με την Κερατέα και την δράση του ως Ηγουμένου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ June 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Εθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο αύριο Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, από τις 14:00 έως και τις 18:00, στο χώρο του Γυμναστήριου του πρώην Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών & Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός), ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) και του Γραφείου Ισότητας της ΕΝΠΕ. Στόχος είναι η συμβολή στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στη χώρα μας για αίμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

FUTURE LIBRARY ΓΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, FUTURE LIBRARY June 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων του ΝΠΔΔ "Αριστόδικος" του δήμου Σαρωνικού, συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας μαζί με άλλες δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες της Ελλάδας. Φέτος συντονιστής της εκστρατείας είναι η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υποστηρικτής όπως και τις προηγούμενες χρονιές το Future Library.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: ������������ �������)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ June 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενημερωτική εκδήλωση ενόψει των διεθνών ηλεκτρονικών διαγωνισμών για τη μεταφορά μαθητών, που διεξάγονται από την Περιφέρεια Αττικής στο προσεχές διάστημα , διοργανώνει η Περιφέρεια την Πέμπτη 11 Ιουνίου και ώρα 12:30 μμ στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Συγκοινωνιών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Χολαργός, στάση ΜΕΤΡΟ «Εθνική Άμυνα»).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΝΟΗ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠ’ ΤΟΝ ΠΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΣΚ June 09, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Καλλιτεχνούπολης Ραφήνας (ΠΕΣΚ) με πρωτοπόρα την πρόεδρο Ειρήνη Σαρηκώστα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, με το καλλιτεχνικό φεστιβάλ που για πρώτη φορά θεσπίζει φέτος, φέρνει μια διαφορετική πνοή σε τοπικό επίπεδο, με παραστάσεις υψηλής αισθητικής καλλιτεχνικής αξίας. Ταυτόχρονα τα έσοδα των εκδηλώσεων θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ακριβώς όπως έγινε πέρσι, με την οικονομική ενίσχυση του ειδικού σχολείου Ραφήνας, που βρίσκεται στην αχανή έκταση του Νταού, όπου και το ΠΕΔΥ Κ.Υ. Ρ-Π.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

34 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» / ΩΔΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΗΜΕΡΙΔΑΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣΛΕΣΒΟΣΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ