ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΛΗΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΟΚ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, Α.Ο.ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ June 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

O Αθλητικός Όμιλος Καλλιτεχνούπολης σας προσκαλεί́ στον εορτασμό́ λήξης της φετινής αθλητικής χρονιάς την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, και ώρα 8:00 μ.μ. στο The VIEW club (πρώην Αρετούσα). Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει απονομές, ποτά́ και εδέσματα, κλήρωση λαχειοφόρου και μουσική́.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη  μέση η αθλήτρια Άννα Αποστόλου εν αναμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την αθλήτρια της χρονιάς (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Η ΑΝΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ρ-Π, ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ June 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στην χτεσινή πρώτη παρουσίαση τα κορίτσια "έκλεψαν" τις εντυπώσεις και η αθλήτρια Άννα Αποστόλου κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο της καλύτερης αθλήτριας της χρονιάς 2015!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ’’ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΥΒΙΑ, Ι.Σ.Α. June 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο κ. Φιλίππου ανακοίνωσε ότι μετά από συνεννόηση με την Υποδιοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Χρυσάνθη Κισκήρα, θα συνδιοργανώσουν ημερίδα για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, όπου θα κληθούν εκπρόσωποι όλων των Κέντρων Υγείας της Ανατολικής Αττικής προκειμένου να προχωρήσουν στην εκπόνηση κοινού προγράμματος στην κατεύθυνση της βελτίωσης - αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής φροντίδας στην Ανατολική Αττική.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΑΦΗΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑ! ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΖΩΗ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ June 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 , από ώρα 09.30 έως 13.30, στον χώρο της Κεντρικής Πλατείας Ραφήνας, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο <<ΛΑΙΚΟΝ>>, για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απονομές αναμνηστικών πλακετών στους αρχηγούς των ομάδων από την Αντιδήμαρχο Μαρία Κιμπιζή (δεξιά) και τον πρόεδρο του Βραυρωνίου Νίκο Ορφανό (αριστερά) (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ June 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Κατέρριψαν ρεκόρ στον αριθμό τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μαρκοπούλου και Ηρακλείου Αττικής, κατά τον μεταξύ τους φιλικό αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουνίου 2015, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καμία σχέση η φωτογραφία με Λαύριο. Απλά συνοδεύει χαριτωμένα το κείμενο  (ΦΩΤΟ: )

‘’ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ’’, ‘’ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ’’, ‘’ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ’’ & ‘’ΝΑΥΤΑΚΙΑ’’ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ June 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της. Τα παιδιά μεγάλωσαν και ανοίγουν πανιά για άλλα λιμάνια. Πριν αφήσουν τους παιδικούς σταθμούς ωστόσο, με μεγάλη χαρά σας προσκαλούν στις καλοκαιρινές γιορτούλες τους, που θα γίνουν στους χώρους των παιδικών σταθμών του δήμου Λαυρεωτικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΒΑΣΗ Α.Μ.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΜΕΑ, ΡΑΜΠΑ ΑΜΕΑ June 18, 2015 / απο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ Α.Ε. (author)

Σε συνέχεια της τοποθέτησης του συστήματος SEATRAC για την πρόσβαση Α.Μ.Ε.Α. στην Κεντρική Παραλία Ραφήνας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους να αιτηθούν κατά προτίμηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@rafinaport.gr για την παροχή τηλεχειριστηρίου λειτουργίας του σύγχρονου αυτού συστήματος πρόσβασης στη θάλασσα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email