ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ June 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής κος ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ σας ενημερώνει ότι: Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε.Α.Α., ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2015, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία εκτέλεσης του έργου, θα διενεργήσει την 5η επίγεια εφαρμογή στις οικολογικά προστατευόμενες περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ June 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιτεχνούπολης (ΠΕΣΚ) της μεγάλης συναυλίας – αφιέρωμα στο Θεοδωράκη, που πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 18 Ιουνίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο Ο.Λ.ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ June 16, 2015 / απο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ Α.Ε. (author)

Λαμβάνοντας υπόψη α) την έκδοση «Γενικού Κανονισμού Λιμένος» του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού με τον οποίο καθορίζονται συγκεκριμένες θαλάσσιες περιοχές-παραλίες Λουόμενων Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς, και β) του εγγράφου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας (αριθμός Φακ:513.7-3/14) για την υποχρέωση του Οργανισμού να ορίσει την κατάλληλη παραλία που πληροί τα κάτωθι κριτήρια :

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ» ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ June 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Εθνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγή Υγείας, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την Ημερίδα Ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με θέμα: «ΚΕΠ Υγείας - Προσυμπτωματικός Έλεγχος», την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 10:00 πμ, στο ΚΑΠΗ Λαυρίου Ελευθερίου Βενιζέλου και Συγγρού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΗ ΜΙΚΡΩΝ & ΜΕΓΑΛΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ June 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Με παιδικά γέλια και χαρούμενες φωνούλες πλημμύρισε το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουνίου το λιμάνι της Αρτέμιδος. Μικρά και “μεγάλα” παιδιά καλωσόρισαν το καλοκαίρι με τον αγαπημένο τους ήρωα , τον παραδοσιακό Καραγκιόζη σε μια παράσταση που είχε οργανώσει η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΜΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ

Η ΜΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ, ΜΠΟΣΤ, ΓΑΛΑΤΣΙ June 15, 2015 / απο kirkinews.gr (author)

Μια παρέα φίλων εκ των οποίων ουδείς ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο ανεβάζει την κωμωδία Μήδεια του Μπόστ σε σκηνοθεσία Αδάμ Αδαμόπουλου από την νεοσύστατη ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Δραπέτες. Πρώτη παράσταση στις 20 Ιουνίου, 8.30 μμ στο ανοικτό θεάτρο του Άλσους Βείκου με την στήριξη του Δήμου Γαλατσίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΣ ΒΑΣΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ June 14, 2015 / απο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Ο Ο.Ν.Α.Π. Θέσπις του Δήμου Διονύσου σας προσκαλεί σε βραδιά παραδοσιακών χορών με τα χορευτικά του τμήματα. Το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με τίτλο "ας βαστάξει αυτός ο μπάλος" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 στο Α' Δημοτικό Αγίου Στεφάνου, με ώρα έναρξης τις 20.30.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ SEATRAC ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, SEATRAC June 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Για τη διευκόλυνση των ατόμων με ειδικές ανάγκες, ο Δήμος Σαρωνικού τοποθέτησε διάδρομο, ο οποίος οδηγεί στις ράμπες με το ειδικό κάθισμα ώστε να δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης στους Πολίτες με Αναπηρία να απολαμβάνουν τη θάλασσα και το κολύμπι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ