ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ΜΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ

Η ΜΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ, ΜΠΟΣΤ, ΓΑΛΑΤΣΙ June 15, 2015 / απο kirkinews.gr (author)

Μια παρέα φίλων εκ των οποίων ουδείς ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο ανεβάζει την κωμωδία Μήδεια του Μπόστ σε σκηνοθεσία Αδάμ Αδαμόπουλου από την νεοσύστατη ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Δραπέτες. Πρώτη παράσταση στις 20 Ιουνίου, 8.30 μμ στο ανοικτό θεάτρο του Άλσους Βείκου με την στήριξη του Δήμου Γαλατσίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΣ ΒΑΣΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ June 14, 2015 / απο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Ο Ο.Ν.Α.Π. Θέσπις του Δήμου Διονύσου σας προσκαλεί σε βραδιά παραδοσιακών χορών με τα χορευτικά του τμήματα. Το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με τίτλο "ας βαστάξει αυτός ο μπάλος" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 στο Α' Δημοτικό Αγίου Στεφάνου, με ώρα έναρξης τις 20.30.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ SEATRAC ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, SEATRAC June 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Για τη διευκόλυνση των ατόμων με ειδικές ανάγκες, ο Δήμος Σαρωνικού τοποθέτησε διάδρομο, ο οποίος οδηγεί στις ράμπες με το ειδικό κάθισμα ώστε να δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης στους Πολίτες με Αναπηρία να απολαμβάνουν τη θάλασσα και το κολύμπι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ June 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειάς της Περιφέρειας Αττικής, για τη συγκρότηση ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων, αλλά και για την εκπαίδευση των αρμόδιων στελεχών Κοινωνικών Υπηρεσιών στη χρήση και ενημέρωσή της, όπου θα περιλαμβάνονται οι δράσεις των φορέων κοινωνικής πολιτικής, για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση της φτώχειας, τα χαρακτηριστικά των ωφελουμένων, όπως και η καταγραφή των προβλημάτων που έχουν επισημανθεί κατά τις δράσεις αυτές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΕΠ June 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λαυρεωτικής, πραγματοποιεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 10.00 π.μ., στο ΚΑΠΗ Λαυρίου (Ελευθερίου Βενιζέλου και Συγγρού γωνία, Λαύριο), «Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης» και καλεί όλους τους δημότες να ενημερωθούν για τα ΚΕΠ Υγείας και για την πρόληψη σημαντικών παθήσεων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ, ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ June 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝ.Π.Ε (author)

Η επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κα Φωτεινή Βρύνα, θα είναι ομιλήτρια με θέμα: «Ο ρόλος των Περιφερειών στην προώθηση της Ισότητας των Φύλων», στις ημερίδες με θέμα: «Πολιτικές ισότητας των φύλων στην τοπική αυτοδιοίκηση»,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΕΚ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΜΕΩΝ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ June 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:30 στον αίθριο χώρο του ΚΑΠΗ Κερατέας(οδός ευεργέτη Κωνσταντίνου Πρίφτη), για την ομιλία του π. Τιμόθεου Αγγελή με θέμα τον Κερατιώτη Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη Συμεών Κοροβέση, την σχέση του με την Κερατέα και την δράση του ως Ηγουμένου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ June 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Εθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο αύριο Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, από τις 14:00 έως και τις 18:00, στο χώρο του Γυμναστήριου του πρώην Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών & Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός), ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) και του Γραφείου Ισότητας της ΕΝΠΕ. Στόχος είναι η συμβολή στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στη χώρα μας για αίμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email