ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΠΙΚΟ ΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΥΘΟΥ, ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ June 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με το ΚΛΡ/Α’ Λιμενικό Τμήμα Μαρκοπούλου και εθελοντική ομάδα δυτών, πραγματοποίησαν την Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015, δράση καθαρισμού του βυθού στο Λιμάνι Πόρτο Ράφτη, ανελκύοντας ογκώδη αντικείμενα και κυρίως λάστιχα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ June 08, 2015 / απο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στις 8:30 βράδυ, στην παραλία της Νέας Μάκρης (έναντι του cafe mare) ο Υπουργός εργασίας Πάνος Σκουρλέτης θα συζητήσει με τους πολίτες για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ. ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ June 08, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ανακοινώνεται ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα λειτουργήσουν 4 Κατασκηνωτικές Περίοδοι για 800 παιδιά και των δύο φύλων ηλικίας 6 έως 16 ετών, στην Παιδική Εξοχή - Κατασκήνωση Κερατέας, του Δήμου Λαυρεωτικής της Δ. Ε. Κερατέας. Οι ακριβείς ημερομηνίες των Κατασκηνωτικών Περιόδων θα καθοριστούν σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και θα ανακοινωθούν σύντομα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒAΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ June 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμος Αχαρνών διοργανώνει την 1η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών από τις 5 έως τις 14 Ιουνίου στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΤΣΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΠΑΤΩΝ & ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ June 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Πλησιάζει στο τέλος της και η φετινή σχολική χρονιά. Δάσκαλοι και μαθητές, γεμάτοι από εμπειρίες, γνώσεις και αναμνήσεις προετοίμασαν και φέτος με ενθουσιασμό και αγάπη την γιορτή λήξης των σχολικών μαθημάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΗΞΕ ΤΟ 3ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ June 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης, του Δήμου Μαρκοπούλου, την Τρίτη, 3 Ιουνίου 2015, στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, αποτέλεσμα της συνδιοργάνωσης του Δήμου Μαρκοπούλου και του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ & ΑΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΟΥΒΑΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ June 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Την Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση σε δύο βυζαντινούς ναούς του Δήμου Σαρωνικού στις 11:00 στους Ταξιάρχες Καλυβίων και στις 12:30 στον Άγιο Γεώργιο Κουβαρά. Πρόκειται για διαχρονικά μνημεία της Μεσογαίας, με αξιόλογο γλυπτό και ζωγραφικό διάκοσμο και αρχιτεκτονικές φάσεις από τους παλαιοχριστιανικούς έως και τους όψιμους μεταβυζαντινούς χρόνους. Τα δύο μνημεία συνδέονται με την οικοδομική δραστηριότητα στη Μεσογαία των πρώιμων χριστιανικών χρόνων και την καλλιτεχνική άνθιση της περιοχής κατά την υστεροβυζαντινή περίοδο αλλά και αργότερα, τον 18ο αιώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2015 ΣΤΗ ΒΡΑΥΡΩΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ June 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής θα πραγματοποιήσει στις 6 και 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 11:00 – 13:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βραυρώνας δράση με τίτλο «Άρτεμις Φωσφόρος».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ