ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΗΞΕ ΤΟ 3ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ June 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης, του Δήμου Μαρκοπούλου, την Τρίτη, 3 Ιουνίου 2015, στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, αποτέλεσμα της συνδιοργάνωσης του Δήμου Μαρκοπούλου και του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ & ΑΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΟΥΒΑΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ June 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Την Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση σε δύο βυζαντινούς ναούς του Δήμου Σαρωνικού στις 11:00 στους Ταξιάρχες Καλυβίων και στις 12:30 στον Άγιο Γεώργιο Κουβαρά. Πρόκειται για διαχρονικά μνημεία της Μεσογαίας, με αξιόλογο γλυπτό και ζωγραφικό διάκοσμο και αρχιτεκτονικές φάσεις από τους παλαιοχριστιανικούς έως και τους όψιμους μεταβυζαντινούς χρόνους. Τα δύο μνημεία συνδέονται με την οικοδομική δραστηριότητα στη Μεσογαία των πρώιμων χριστιανικών χρόνων και την καλλιτεχνική άνθιση της περιοχής κατά την υστεροβυζαντινή περίοδο αλλά και αργότερα, τον 18ο αιώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2015 ΣΤΗ ΒΡΑΥΡΩΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ June 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής θα πραγματοποιήσει στις 6 και 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 11:00 – 13:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βραυρώνας δράση με τίτλο «Άρτεμις Φωσφόρος».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ. ΑΝΤΙ ΓΚΟΛ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ June 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

«Πενία τέχνας κατεργάζεται» λέει το σοφό ρητό και επιβεβαιώνεται στο Μαρκόπουλο όπου ο δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», προσκαλούν στο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 2015 ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΟΑΕΔ, ΑΝΕΡΓΟΙ June 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής ενημερώνει τους ενδιαφερομένους ότι την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 στον Διαδικτυακό Τόπο του ΟΑΕΔ , στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015, στο πλαίσιο της υπ' αριθμ. 2/2015 Δημόσιας Πρόσκλησης αναρτήθηκαν:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ: ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΩΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ June 03, 2015 / απο ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Γενικός Δ/ντής του ΙΓΜΕΜ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Ημερίδα που οργανώνει η Δ/νση Γεωλογίας,Τμήμα Γ.Γ.Χ. σε συνεργασία με τον Δήμο Λαυρεωτικής με θέμα: ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ: Όραμα για Eκπαίδευση και Διεθνή Γεωτουρισμό που θα πραγματοποιηθεί την 10η Ιουνίου 2015 στοΤεχνολογικόΠολιτιστικόΠάρκο Λαυρίου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ June 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ» Δήμου Σαρωνικού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, για το σχολικό έτος 2015-2016, θα πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 έως και την Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015. Για πληροφορίες και κατάθεση των αιτήσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στον Παιδικό Σταθμό της προτίμησής σας ως εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email