ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠO ΡΑΦΗΝΑ & ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΑΘΗΤΕΣ May 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Στο Δημαρχείο Ραφήνας βρέθηκαν μαθητές από το Ludwig Georgs Gymnasium της πόλης Ντάρμστατ, από το κρατίδιο της Έσσης Γερμανίας. Τα παιδιά συνόδευαν δύο καθηγήτριες τους καθώς και καθηγητές και μαθητές από το Λύκειο της Ραφήνας. Τα δύο σχολεία βρίσκονται μαζί σε εκπαιδευτικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Η επίσκεψη των Γερμανών μαθητών είναι η «ανταπόδοση» επίσκεψης που πραγματοποίησαν οι Έλληνες μαθητές στο Ντάρμστατ τον Μάρτιο με υπεύθυνο τον καθηγητή του Λυκείου Ραφήνας κ. Ανδρέα Θεοφίλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΑΤΕ ΡΑΦΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΙΘΙΟΠΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ, ΑΙΘΙΟΠΙΑ May 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Σύλλογος φίλων της Μουσικής Ραφήνας σας προσκαλεί σε ένα οδοιπορικό στην Αιθιοπία, όπως την είδε και τη γνώρισε πρόσφατα η Χριστίνα Παναγιώτου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ ΖΗΤΑ ΧΡΗΣΜΟ(;) ΑΠΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΚΔΡΟΜΗ May 13, 2015 / απο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Γιορτάζουμε μια δημιουργική και άκρως απολαυστική συλλογική χρονιά, πηγαίνοντας εκδρομή. Τόποι γνωστοί κι αγαπημένοι, που ήρθε η ώρα να γνωρίσουν το Δεινοθήριο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

O ΦΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ ΑΠ’ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΠΗ May 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Αφιέρωμα στον πολυτάλαντο δημιουργό Φώτη Κόντογλου από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας. 120 χρόνια από την γέννηση του και 50 χρόνια από τον θάνατο του, τη Κυριακή 17 Μαΐου στο Κ.Α.Π.Η. Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ May 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο «Διαγωνισμός Ζωγραφικής» . Τα παιδιά κατέθεσαν τα έργα τους από 1-5-2015 έως 8-5-2015 στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του κάθε σχολείου. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν 834 ατομικές και 2 ομαδικές εργασίες γεμάτες ευαισθησία και κοινωνικά μηνύματα για την ειρήνη, την μετανάστευση, το φασισμό κ.α. .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΠΑΙΔΙ May 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και χρήσιμα συμπεράσματα, για την ψυχική υγεία των παιδιών, ολοκληρώθηκε, για αυτήν τη σχολική χρονιά, το πρόγραμμα «Ψυχοπαιδαγωγική και Κινηματογράφος», με δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Μαρκοπούλου, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Νικολάου και Κων/νου Μεθενίτη», του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Μαρκοπούλου «Άρτεμις», με την επιστημονική επιμέλεια της Σχολικής Συμβούλου της 55ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και Δρ. του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευαγγελίας Κουνέλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

150 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΔΗΜΟΙ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ May 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και φωτισμένη από ιστορικές μνήμες ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση για τον εορτασμό των 150 χρόνων από την ίδρυση του Νεότερου Λαυρίου το Σάββατο 9 Μαΐου στην πλατεία μπροστά από το παλιό Χυτήριο κοντά στο δημαρχείο της πόλης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ May 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην ημερίδα που διοργάνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με θέμα «Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου» και φιλοξενήθηκε στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Cine Αλίκη» στη Νέα Μάκρη το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου, κατόπιν πρόκλησης από τον Δήμο Μαραθώνα και το 1ο ΓΕΛ Νέας Μάκρης, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

20 ΩΡΕΣ 27 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

9 ΩΡΕΣ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ