ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ ΤΗΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΤΗΝΟΣ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΙΑΤΡΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ May 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στο νησί της Μεγαλόχαρης, τη Τήνο με την οποία τον συνδέουν δεσμοί αίματος, άνοιξε το νέο του ιατρείο ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος ειδικός παθολόγος, πολιτευτής Κυκλάδων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημ.  Λουκάς, ο πατήρ Σταμάτιος Ευσταθίου και η  πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου  Κερατέας Ελ. Δόγκα (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ! ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ‘’ΗΓΕΧΟΡΟΣ’’ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΕΡΑΤΕΑ May 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαΐου 2015 τα εγκαίνια του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου ΗΓΕΧΟΡΟΣ Κερατέας, ενός νέου συλλόγου που «γεννήθηκε» από την αγάπη των μελών του για την παράδοση και τον πολιτισμό και έχει σκοπό τη διάσωση, διατήρηση και διάδοση της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς και των ηθών και εθίμων της χώρας μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΜΑΗ ΣΤΗ Ν. ΜΑΚΡΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, Ν. ΜΑΚΡΗ, ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ May 28, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Συνεδριάζει την ΠΕΜΠΤΗ 28-05-2015 και ώρα 7.30 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο “Β. Ρώτα” της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μάκρης, σε διευρυμένη σύνθεση, η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί θα συζητηθούν:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ May 28, 2015 / απο ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ (author)

Μουσική παράσταση - αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη με τίτλο «Ήτανε μια φορά… κι έμεινε για πάντα», συνδιοργανώνουν, την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 20:30, στην πλατεία Βάρκιζας ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Βάρκιζας (Ε.Π.Α.Ο.Β.Α.) και η εταιρία Advertising Communication Project, υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Από το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη θα ταξιδέψουν στην Αθήνα οι «Φωνές του Νότου», ζωντανεύοντας μνήμες, με την ερμηνεία τραγουδιών του Ανωγιανού, «Ψαρονίκου», Νίκου Ξυλούρη. Ένα ολοκληρωμένο αφιέρωμα στον «αρχάγγελο της Κρήτης» που χάραξε με τις ερμηνείες του τη μουσική αλλά και την πολιτική ιστορία της Ελλάδας, φέρνουν με σεβασμό μαζί τους οι «Φωνές του Νότου» στη φετινή μουσική τους παράσταση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

3o ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ & ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΒΟΛΕΪ May 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στο 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και Πετοσφαίρισης, στις 27 Μαϊου και 3 Ιουνίου 2015 αντίστοιχα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΠΟ Ο.Ν.Α.Π. «ΘΕΣΠΙΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ May 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Ο Οργανισμός Νεολαίας, Άθλησης & Πολιτισμού «ΘΕΣΠΙΣ» του Δήμου Διονύσου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Αγίου Στεφάνου «ΤΟ ΟΙΟΝ» διοργανώνουν την Κυριακή 31 Μαΐου στις 9:00 πμ. τον 3ο αγώνα δρόμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΠΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ May 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Περισσότερες από πενήντα (50) μεγάλες σακούλες με σκουπίδια και ξερά χόρτα μαζεύτηκαν από την εθελοντική Πρωτοβουλία Πολιτών στο χώρο του Παλαιού Σταθμού Μαρκοπούλου, το Σάββατο 23 Μαϊου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ