ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΓΕΩΤΟΠΟΙ: ΤΑ «ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ May 25, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Δεν αφορούν μόνο σε πετρώματα και γεω-ανάγλυφο αλλά κυρίως στους ανθρώπους και ιδιαίτερα σε αυτούς που ζουν μέσα σε αυτά. Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε θεματικά τοπικά μουσεία, ανάπτυξη υπαίθριων δραστηριοτήτων παρατήρησης της φύσης, περιβαλλοντικής ενημέρωσης και αναψυχής καθώς και προβολή των φυσικών μνημείων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝ/ΛΙΤΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ, ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΛΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ May 25, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Ένωση Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Βόρειας Αττικής "Η Αγία Σοφία", εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρό της, Δέσποινα Αφεντούλη, στις εκδηλώσεις Μνήμης για την 562η Επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών στις 24/05/2015 και ειδικότερα στην τέλεση Μνημόσυνου για τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους πεσόντες, στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Καπνικαρέας και στην τελετή κατάθεσης στον ανδριάντα του Αυτοκράτορα στην Πλατεία Μητροπόλεως, ενώ κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ‘’ΜΑΤΑΙΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ’’»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ May 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Το βιβλίο "ο κύκλος των μάταιων πράξεων" είναι ένα ιστορικό μυθιστόρημα με θέμα του τη ζωή του Ναπολέοντα Σουκατζίδη (1909-1944). Ο Σουκατζίδης ήταν κομμουνιστής, συνδικαλιστής και ένας από τους 200 αγωνιστές που εκτελέστηκαν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής την 1η Μαΐου του 1944. Ήταν γεννημένος στην Τρίγλια Βιθυνίας, μητέρα του η Τριγλιανή δασκάλα Μαρία Ραφαηλίδη, και μετά την Μικρασιατική Καταστροφή εγκαταστάθηκε με την οικογένεια του στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης. Ήταν πολύγλωσσος, ήξερε Ρωσικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά καθώς και Τούρκικα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΖΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ» ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ May 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Ζει ο νεκρός όταν γι’ αυτόν κάποιος αναστενάζει» είναι ο κεντρικός τίτλος της εκδήλωσης για τη Γενοκτονία των χριστιανικών λαών της Ανατολής που διοργανώθηκε από την Ένωση Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Βόρειας Αττικής «Η Αγία Σοφία», τη διαδικτυακή ενημερωτική ιστοσελίδα Pontos-news, την εφημερίδα Ποντιακή Γνώμη, τον Σύνδεσμο Επιστημόνων Πειραιώς, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων, τον σύλλογο «Δροσουλίτες» και την εφημερίδα «Κρητικά Νέα» στον Πειραϊκό Σύνδεσμο στον Πειραιά στις 26.4.2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΥΛΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ May 22, 2015 / απο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (author)

Η ομάδα εθελοντών του δήμου Διονύσου και το ΠΟΤΑΜΙ προσκαλεί τους δημότες οποιουδήποτε πολιτικού χώρου στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν στο πολιτιστικό κέντρο Αγίου Στεφάνου στην οδό Ευάγγελου Πεντζερίδη 3, το Σάββατο 23 Μαΐου στις 6,30 το απόγευμα με θέμα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΑΙΩΝΙΟΥ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ May 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αύριο Σάββατο 23 Μαΐου θα λειτουργήσει το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην Καλλιτεχνούπολη. Έναρξη της Θείας λειτουργίας στις 7,30 το πρωί. Αμέσως μετά θα γίνει μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών αγαπημένων θανόντων κατοίκων Καλλιτεχνούπολης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
άποψη του ΟΧΥΡΟΥ Ραφήνας (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΟΧΥΡΩΣΤΕ ΤΟ «ΟΧΥΡΟ» ΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΟΧΥΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ May 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου στα πλαίσια της συνολικής ανάδειξης και αξιοποίησης του λόφου του Οχυρού και την παράδοσή του στους πολίτες, μετά από σχετική ενημέρωση, προχώρησε σε αίτημα προς τον Ελληνικό Στρατό για εκ νέου έρευνες στο χώρο με τα πλέον σύγχρονα μέσα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει κανένα υπόλειμμα στρατιωτικού υλικού από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

5 ΩΡΕΣ 1 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ