ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ 11ο ΕΑΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ May 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία έληξε το 11ο Εαρινό Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώθηκε από το Δήμο μας για μία ακόμη χρονιά με τη συμμετοχή ερασιτεχνικών θιάσων από γειτονικούς Δήμους και τις δύο θεατρικές ομάδες του Δήμου μας «ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΑΝΑΒΑΣΙΣ» και « ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ». Η Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» κα Ιωάννα Μωραΐτη σε μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης προσέφερε στους συμμετέχοντες θιάσους από ένα βιβλίο «Για τα 100 χρόνια του θεάτρου» και επαίνους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ May 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Mία μοναδική βραδιά έζησαν οι θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το Αμφιθέατρο ΕΠΑΛ Λαυρίου, το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαΐου , στην συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με την Παιδική- Νεανική Χορωδία και την Ορχήστρα Νέων του Δήμου Λαυρεωτικής, σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη σε διεύθυνση του μαέστρου Ευτύχη Ζαρμπ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Αλέκος Βάρσος πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού Μαραθώνα (δεξιά), Νίκος Καντερές, Πέτρος Φιλίππου αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής και  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ May 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αντικείμενο συζήτησης που απευθυνόταν κυρίως σε παραγωγούς αγροτικών προϊόντων φυτικής προέλευσης, σε ελαιοπαραγωγούς, αμπελουργούς, φυτωριούχους, χρήστες γεωργικών φαρμάκων, γεωπόνους και ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων, ήταν η ενημέρωση τους για την ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων, τις καλές γεωργικές πρακτικές και την απόκτηση πιστοποιητικού ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ May 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Σας ενημερώνουμε ότι τη ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΙΟΥ 2015 & ώρες 07.00 έως 16.00 θα υπάρχει διακοπή ύδρευσης λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Β.Γεωργίου, Βιθυνίας (κεντρική πλατεία Ραφήνας), Αραφηνίδων Αλών, Έλλης Αλεξίου, Ευβοϊκού έως Λ. Φλέμινγκ (s/m Μαρινόπουλος) και τις ενδιάμεσες οδούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ Ο ΚΟΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΣΟΥΝΙΟΥ/ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ May 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Οι διαρκείς και επίμονες πιέσεις του Δήμου Σαρωνικού προς τις αρμόδιες υπηρεσίες τόσο του Υπουργείου Υποδομών, στη Διεύθυνση Μελετών Έργων Οδοποιίας αλλά και προς τη Διεύθυνση Οδικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, απέδωσαν τελικά καρπούς. Μετά από αλλεπάλληλα έγγραφα, διαρκείς οχλήσεις και επισημάνσεις για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου του παραλιακού οδικού δικτύου, η μελέτη εγκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης ανατέθηκε και υλοποιήθηκε φέτος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΘΛΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΠΑΙΔΙ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ May 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το κλείσιμο των σχολείων αποτελεί αναμφισβήτητα για πολλούς γονείς ένα μεγάλο πρόβλημα για το πώς θα μπορέσουν να απασχολήσουν τα παιδιά τους, με δημιουργικό τρόπο, γυμνάζοντας σώμα και πνεύμα, από το πρωί μέχρι το απόγευμα που εργάζονται. Ο ΑΠΕΣ Καπανδριτίου και ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ συνδιοργανώνουν το πρόγραμμα «Καλοκαιρινή Αθλόδραση 2015» με σειρά αθλητικών και δημιουργικών δράσεων για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών στο Αθλητικό Κέντρο Καπανδριτίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ May 16, 2015 / απο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ (author)

Με αφορμή έγγραφο του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Πιστικίδη Βασίλη, στο οποίο γίνεται λόγος για την απομάκρυνση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από το Δήμο, ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής και τ. Υφυπουργός Θανάσης Μπούρας κατέθεσε αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Πανούση Ιωάννη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ May 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Το έργο FLIRE υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Όργανο LIFE+ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και έχει σκοπό τη χρήση σύγχρονων επιστημονικών και τεχνολογικών μεθόδων για την υποστήριξη και την τεκμηρίωση αποφάσεων διαχείρισης φυσικών κινδύνων με έμφαση στις δασικές πυρκαγιές, τις πλημμύρες και τις σχέσεις μεταξύ των δύο αυτών φαινομένων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email