ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

O ΦΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ ΑΠ’ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΠΗ May 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Αφιέρωμα στον πολυτάλαντο δημιουργό Φώτη Κόντογλου από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας. 120 χρόνια από την γέννηση του και 50 χρόνια από τον θάνατο του, τη Κυριακή 17 Μαΐου στο Κ.Α.Π.Η. Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ May 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο «Διαγωνισμός Ζωγραφικής» . Τα παιδιά κατέθεσαν τα έργα τους από 1-5-2015 έως 8-5-2015 στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του κάθε σχολείου. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν 834 ατομικές και 2 ομαδικές εργασίες γεμάτες ευαισθησία και κοινωνικά μηνύματα για την ειρήνη, την μετανάστευση, το φασισμό κ.α. .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΠΑΙΔΙ May 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και χρήσιμα συμπεράσματα, για την ψυχική υγεία των παιδιών, ολοκληρώθηκε, για αυτήν τη σχολική χρονιά, το πρόγραμμα «Ψυχοπαιδαγωγική και Κινηματογράφος», με δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Μαρκοπούλου, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Νικολάου και Κων/νου Μεθενίτη», του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Μαρκοπούλου «Άρτεμις», με την επιστημονική επιμέλεια της Σχολικής Συμβούλου της 55ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και Δρ. του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευαγγελίας Κουνέλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

150 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΔΗΜΟΙ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ May 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και φωτισμένη από ιστορικές μνήμες ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση για τον εορτασμό των 150 χρόνων από την ίδρυση του Νεότερου Λαυρίου το Σάββατο 9 Μαΐου στην πλατεία μπροστά από το παλιό Χυτήριο κοντά στο δημαρχείο της πόλης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ May 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην ημερίδα που διοργάνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με θέμα «Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου» και φιλοξενήθηκε στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Cine Αλίκη» στη Νέα Μάκρη το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου, κατόπιν πρόκλησης από τον Δήμο Μαραθώνα και το 1ο ΓΕΛ Νέας Μάκρης, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘‘ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ’’ «ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ» ΜΕ ΠΙΚ-ΝΙΚ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ VANDERPOOL-ΕΒΕΡΤ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ May 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το Σωματείο Φίλων «Μήνυμα Αγάπης» ιδρύθηκε για να στηρίξει το έργο του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «Εστία» το οποίο ξεκίνησε το 1982 με βασικό στόχο την φροντίδα αυτών των παιδιών και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης, κοινωνικής ένταξης και υποστηριζόμενης διαβίωσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“ΑΡΑΦΗΝΙΔΑΙ ΑΛΑΙ” ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ May 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Λιμάνι και παραλιακή ζώνη Ραφήνας του Δημήτρη Μακρή, ερευνητή τοπικής ιστορίας. Μόλις κυκλοφόρησε από το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού ένα βιβλίο γεμάτο ιστορία, λαογραφία και φωτογραφίες από την αρχαία εποχή μέχρι σήμερα με αναφορές στην δημιουργία του λιμανιού, στην ονομασία των παραλιών, των αρχαιολογικών ευρημάτων, των πρώτων κατοίκων της Ραφήνας .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΙ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ May 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου, ο ΔΟΠΑΠ και το το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας - Πάνος Μυλωνάς ( ΙΟΑΣ ) σας προσκαλούν την Κυριακή 10 Μαΐου, από τις 10:00 ως τις 16:00, στην κεντρική πλατεία Πικερμίου για μια μοναδική ημερίδα για την οδική ασφάλεια, στο πλαίσιο των εορτασμών του πολιούχου Αγίου Χριστοφόρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email