ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ- 5 ΜΑΪΟΥ 1865

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ May 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Σάββατο 9 Μαΐου 2015, ώρα 20:30’ Πλατεία Καμινευτών-Χυτήριο, εγγύς Δημαρχείου Λαυρεωτικής, Λαύριο «Λαύριο του ονείρου και του μύθου. Της ακμής και της παρακμής. Της σκουριάς και των πολύμορφων πετρωμάτων. Του αρχαίου κάλλους και των φοινίκων. Των στοών, των εργατών και των αγώνων. Των μεταναστών και των προσφύγων. Των μαρμάρων και της θάλασσας. Του Μίκη, του Μάνου και του Διονύση.» Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει κατά σειρά:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ: ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΖΩΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ May 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Εκδήλωση αφιερωμένη στη μητρότητα, ως οντότητα μέσα στην οικογένεια, την προστασία του εμβρύου και τη θεραπευτική υποστήριξη της κυοφορούσας μητέρας και το ρόλο της πολύτεκνης μητέρας, οργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας τη Πέμπτη 14 Μαΐου στο ΚΑΠΗ Ραφήνας Ελευθερίου Βενιζέλου τιμώντας την ημέρα της μητέρας με θέμα «Μητρότητα: σύμβολο και υποθήκη ζωής».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ Η ΟΠΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Δ.Α.Α., ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΟΠΕΡΑ May 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Αυτή την Παρασκευή, 8 Μαΐου, οι μέτζο σοπράνο Ελένη Βουδουράκη και Ειρήνη Αθανασίου, καλλιτέχνιδες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ετοιμάζουν μια εμφάνιση έκπληξη για τους επισκέπτες και τους ταξιδιώτες: Με συνοδεία από πιάνο, θα ερμηνεύσουν στο επίπεδο Αναχωρήσεων ένα σύντομο πρόγραμμα με διάσημες άριες από το λυρικό ρεπερτόριο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ – ΜΗΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ «ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ»- ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ May 07, 2015 / απο kirkinews.gr (author)

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π. διοργανώνει στα πλαίσια του 4ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ραφήνας Πικερμίου και σε συνεργασία με τον Παλαιστικό Ραφήνας Πικερμίου:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ)

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 2ΗΜΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ May 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Για δυο ημέρες, την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Μαΐου προσφέρθηκε στους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού η δυνατότητα δωρεάν εξέτασης οστικής πυκνότητας. Μια απλή εξέταση στο πλαίσιο της πρόληψης για την έγκαιρη ανίχνευση οστεοπόρωσης, την οποία συνδιοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού μαζί με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΗΜΕΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΐΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ May 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Το Σάββατο, 9 Μαΐου 2015, από τις 09:00 έως τις 15:00, συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Σαρωνικού. Μετά τη συγκινητική ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο πρώτο κάλεσμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ελπίζουμε σε ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση αυτή τη φορά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΝΗΓΥΡΙ, ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ May 07, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αδιανόητο να μη συμμετέχει ενεργά στον εορτασμό του πολιούχου του Πικερμίου, Αγίου Χριστόφορου, ο πλέον δραστήριος σύλλογος Πικερμίου, όπως το «Δεινοθήριο». Στην παραμονή του εορτασμού, αύριο 8 Μαΐου, το «Δεινοθήριο» συμμετέχει με άγημα με παραδοσιακές φορεσιές που θα πλαισιώσει και θα ακολουθήσει στην περιφορά, την εικόνα του Αγίου. Ακόμα θα συμμετάσχει στην Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών και των φίλων του συλλόγου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΥΡΙΟ...ΓΗ …ΜΗΤΕΡΑ...ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ May 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Λαύριο του ονείρου και του μύθου. Της ακμής και της παρακμής. Της σκουριάς και των πολύμορφων πετρωμάτων. Του αρχαίου κάλλους και των φοινίκων. Των στοών, των εργατών και των αγώνων. Των μεταναστών και των προσφύγων. Των μαρμάρων και της θάλασσας. Του Μίκη, του Μάνου και του Διονύση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email