ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ;

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ April 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Μια διαφορετική επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βραυρώνος είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι μαθητές της Γ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος μετά από πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβούλου κ. Μιχαηλίδη Νικολάου και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 30

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ April 24, 2015 / απο ΕΛΑΝΕΤ (author)

Αποδοχή Πρακτικού 30 της Κεντρικής Επιτροπής Αξιολόγησης και Παρακολούθησης της πράξης «Πράσινος Τουρισμός» και έγκριση τροποποιήσεων/απεντάξεων επενδυτικών σχεδίων στο πλαίσιο της πράξης «Πράσινος Τουρισμός»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΗ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ April 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 συντονιζόμαστε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού και εξωραϊσμού σε κάθε γωνιά της χώρας. Είναι ένας στόχος που μόνο με τη συμμετοχή όλων μπορεί να πραγματοποιηθεί . Για αυτό καλούμε συλλόγους, υπηρεσίες, σχολεία, φορείς και όλους τους δημότες να δώσουν το παρόν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ April 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού, στα πλαίσια του Ν. 4321/2015 (ΦΕΚ 32/21.03.2015 τεύχος Α') «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.5.2015, συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών, σύμφωνα με το ν. 1337/1983.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ April 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Σας ενημερώνουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου θα λειτουργήσει ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ April 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού, μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, συμμετέχει στις «εβδομάδες ΔΩΡΕΑΝ προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του Παχέος Εντέρου».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΡΟΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΟΡΦΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ April 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική ταινία, ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Σχολική Σύμβουλος της 55ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και Δρ. του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευαγγελία Κουνέλη, συνδιοργανώνουν δεύτερη ενημερωτική εκδήλωση, για την Ψυχοπαιδαγωγική και τον Κινηματογράφο, με θέμα: «Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου στην πρόληψη μορφών «παραβατικής» συμπεριφοράς των παιδιών», τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 και ώρα 6.30 μ.μ., στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Νικολάου και Κων/νου Μεθενίτη», στον 1ο όροφο του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ April 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Αιτήματα, προτάσεις, προβλήματα, απόψεις. Σε μια δύσκολη εποχή που απαιτεί, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, συνεργασία, αλληλεγγύη και ανταπόκριση, ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης περιμένει τους δημότες/κατοίκους για να συζητήσουν, ν’ ακούσει τα προβλήματά τους, να βρεθεί λύση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» / ΩΔΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΗΜΕΡΙΔΑΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣΛΕΣΒΟΣΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ