ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΛΑΚΙ May 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή, 8 Μαΐου, η ανακαινισμένη Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, ξεκινά την λειτουργία της, για την θερινή περίοδο 2015. Μέχρι και την Πέμπτη, 7 Μαΐου, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης, που ήδη πραγματοποιούνται. Η Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, θα λειτουργήσει όπως κάθε χρόνο, κατά τους μήνες από Μάιο έως και Οκτώβριο καθημερινά, από τις 8 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Δ.Α.Α., ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ May 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η Διεθνής Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης «Art-Athina» συνεχίζουν τη εικαστική σύμπραξή τους με δύο νέες θεματικές εκθέσεις που προβάλλουν, η πρώτη την ιστορία της Αθήνας και του περιβάλλοντός της, καθώς και την ιστορία της σύγχρονης τέχνης στον δημόσιο χώρο, και η δεύτερη βίντεο-έργα γνωστών καλλιτεχνών στο θεματικό άξονα «Το ταξίδι». Οι νέες εκθέσεις στο αεροδρόμιο αποτελούν το δεύτερο σκέλος της εικαστικής σύμπραξης των 2 φορέων και είναι προσβάσιμες ελεύθερα για το κοινό από τις 4 Μαΐου έως τις 31 Αυγούστου, καθόλο το 24ωρο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΓΙΑΤΙΚΗ «ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2015»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ May 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας και Περιχώρων σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Π. και το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην «Γυμναστράδα Ραφήνας 2015», το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 στις 6 το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ; ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΔΗΜΟΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ May 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το 1ο ΓΕΛ Νέας Μάκρης και ο Δήμος Μαραθώνος σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με θέμα: «Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΒΑΛΑΝΑΡΗ ΝΤΡΑΦΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΤΡΑΦΙ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ, ΒΑΛΑΝΑΡΗΣ May 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τη Κυριακή 3 Μάϊου 2015, πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή πολιτιστική περιήγηση στο ρέμα Βαλανάρης στο Ντράφι και στους αρχαίους και σύγχρονους νερόμυλους, με οδηγό τον κ. Δημήτρη Μακρή, ερευνητή τοπικής ιστορίας και διοργανωτές τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, τον ΔΟΠΑΠ και το ΕΚΤ&Π.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘‘ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ’’ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ May 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στους 8ους Αγώνες Χαράς που διοργάνωσε το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ» και το CAMPION SCHOOL με κεντρικό σύνθημα «Το αύριο ξεκινά σήμερα», παραβρέθηκε το πρωί της Τρίτης 5 Μαΐου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ May 05, 2015 / απο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΡΑΦΗΝΑΣ (author)

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αναλήψεως Κυρίου Διασταυρώσεως Ραφήνας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την ετήσια πανήγυρη του Ιερού Ναού μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ May 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Οι φορείς του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, συνέτειναν στο εορτασμό της πρωτομαγιάς και γι’ αυτή την προσφορά τους δέχονται τις ευχαριστίες του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου, όπως αναγράφονται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ