ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΗΜΕΡΙΔΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ «ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ & ΕΥΘΥΝΕΣ ΦΟΡΕΩΝ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΔΡΟΣΙΑ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ April 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ίσως είναι απ’ τις μοναδικές πρώτες φορές που μια δημοτική παράταξη, η «Νέα πνοή για το Διόνυσο», αποδεικνύει στην πράξη ότι τα αδέσποτα ζώα, δεν μπορούν να αποκοπούν απ’ τις ευθύνες των φορέων που στις πλείστες των περιπτώσεων ευθύνονται για την εγκατάλειψη στην τύχη τους, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο αριθμός τους σε ανησυχητικό σημείο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ» ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «LET’S DO IT»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ April 29, 2015 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Δράσεις όπως το «Let’s Do It», αποτελούν κατά κύριο λόγο ευκαιρία ανάπτυξης περιβαλλοντικής συνείδησης και εθελοντικής προσφοράς για τα παιδιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΠΡΟΛΗΨΗ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ April 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» σε συνεργασία με τον Δήμο Σαρωνικού διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης με θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης», την Τρίτη 5 & την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΒΑΛΑΝΑΡΗ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ;

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ April 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δημήτρης Μακρής Ραφηνιώτης ερευνητής της τοπικής ιστορίας, ο ΔΟΠΑΠ, το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού, υπό την αιγίδα του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, θα μας ξεναγήσει στο Βαλανάρη και τους Νερόμυλους την Κυριακή 3 Μαΐου 2015, ώρα 9.30 π.μ. Ξεκινάμε από την οδό Αχαιών στο Ντράφι (περίπτερο Ντραφίου).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ LET’S DO IT ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ ΤΗ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, LET' S DO IT April 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Σε μία μόνο ημέρα, το πρωί της Κυριακής, 26 Απριλίου 2015, ο Δήμος Μαρκοπούλου μαζί με Εθελοντές πολίτες, Μαθητές και Συλλόγους, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού του «Let’s Do it Greece», καθάρισαν και δενδροφύτευσαν την παραλία της Αγ. Μαρίνας στο Πόρτο Ράφτη, χαρίζοντας θετική ενέργεια και μηνύματα αγάπης για το Περιβάλλον!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ME LET'S DO IT ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, LET' S DO IT April 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Συμμετέχοντας στην παγκόσμια δράση Let's do it , το Τοπικό Τμήμα Ραφήνας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και απλοί πολίτες με συντονιστές τον Δήμο Ραφήνας -Πικερμίου και τον ΔΟΠΑΠ καθαρίσαν τον αρχαιολογικό χώρο της κοίτης του Μεγάλου Ρέματος στην περιοχή Μαύρα Αμπέλια Ραφήνας που βρίσκεται στην λεωφόρο Φλέμιγκ και Δημοκρατίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email