ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ April 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού, μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, συμμετέχει στις «εβδομάδες ΔΩΡΕΑΝ προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του Παχέος Εντέρου».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΡΟΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΟΡΦΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ April 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική ταινία, ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Σχολική Σύμβουλος της 55ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και Δρ. του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευαγγελία Κουνέλη, συνδιοργανώνουν δεύτερη ενημερωτική εκδήλωση, για την Ψυχοπαιδαγωγική και τον Κινηματογράφο, με θέμα: «Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου στην πρόληψη μορφών «παραβατικής» συμπεριφοράς των παιδιών», τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 και ώρα 6.30 μ.μ., στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Νικολάου και Κων/νου Μεθενίτη», στον 1ο όροφο του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ April 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Αιτήματα, προτάσεις, προβλήματα, απόψεις. Σε μια δύσκολη εποχή που απαιτεί, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, συνεργασία, αλληλεγγύη και ανταπόκριση, ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης περιμένει τους δημότες/κατοίκους για να συζητήσουν, ν’ ακούσει τα προβλήματά τους, να βρεθεί λύση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΝOΣΟΣ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ» ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΝΟΣΟΣ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ April 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» του Δήμου Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με την Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών, διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην ενημερωτική ομιλία με θέμα «Νόσος Αλτσχάιμερ, η πρόκληση του 21ου αιώνα», με ομιλητή τον κ. Λύρα Βασίλειο, Νευρολόγο και Υπεύθυνο Ιατρείου Μνήμης της Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συναφών διαταραχών Αθηνών, το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 και ώρα 11.00 το πρωί, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ: ΖΗΤΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ April 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμος Μαραθώνος σας προσκαλεί την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Κινηματοθέατρο Αλίκη στην διάλεξη της Ειδικής Παιδαγωγού και Ψυχολόγου Κατερίνας Φίλη, με θέμα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΚΤΑΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΡΓΑΣΙΑ April 18, 2015 / απο ΔΕΑΑΠ Α.Ε. (author)

Ανακοίνωση ενδιάμεσων αποτελεσμάτων για την πρόσληψη προσωπικού δίμηνης και οκτάμηνης διάρκειας με μοριοδότηση από ΑΣΕΠ και την έγκριση της αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής. Η ΔΕΑΑΠ Α.Ε. ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους που έχουν υποβάλλει αίτηση για τη πρόσληψή τους με σύμβαση ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ) ιδιωτικού δικαίου (ΙΔ) δίμηνης ή οκτάμηνης διάρκειας με μοριοδότηση μέσω ΑΣΕΠ, τα ακόλουθα :

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ April 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Συνάντηση των εγγεγραμμένων εθελοντών στο ενιαίο μητρώο του Δήμου Σαρωνικού διοργανώνει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 στις 18:00 στο Δημαρχείο Σαρωνικού, στα Καλύβια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email