ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ April 08, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με δεκάδες πρόσωπα γεμάτα ενθουσιασμό, πλημμύρισε το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου το απόγευμα της Παρασκευής, 3/4/2015, που πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας και Εγγράφων, με θέμα: Η Ιστορία του τόπου μας «Το Μαρκόπουλο των Μεσογείων», η οποία θα διαρκέσει ένα μήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ April 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

"Στα Ίχνη των Λιγνιτωρύχων της Διασταύρωσης Ραφήνας" μας περιπλάνησε ο Δημήτρης Μακρής με την υποστήριξη του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του ΔΟΠΑΠ και την διοργάνωση του Ελληνικού Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ April 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

O Πολιτιστικός σύλλογος Πικερμίου, συνεχίζοντας την προσπάθεια συγκέντρωσης καπακιών για το πρόγραμμα ανταλλαγής με αναπηρικά αμαξίδια, θα αποδώσει την Μ. Πέμπτη 09/04/2015 στην Κοινότητα Πικερμίου, τις ποσότητες που έχουν συγκεντρωθεί. Η ανταπόκριση των μελών και φίλων του συλλόγου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας προς τους συνανθρώπους μας με αναπηρία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

LET’S DO IT 2015: 7 ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ 7 ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, LET' S DO IT April 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Πολλές δράσεις ανά δημοτική κοινότητα στο πρόγραμμα Let’s do it 2015 που διοργανώνει ο δήμος Διονύσου, ο οποίος έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα εντός του Απρίλη, με πολλές και σημαντικές παρεμβάσεις σε πολιτισμό, οικονομία, εργασία. Ίσως η δημοτική αρχή του Διονύση Ζαμάνη κατέχει μια απ’ τις πρώτες θέσεις, αν όχι την πρώτη, ανάμεσα στους υπόλοιπους δήμους της ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ ΠΟΛΩΝΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΠΟΛΗΣ WIELISZEW

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΩΝ April 08, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Στο πλαίσιο της διακρατικής μας συνεργασίας με την αδελφοποιημένη πόλη Wieliszew της Πολωνίας και κατόπιν προσκλήσεως που μάς απηύθυνε, καλείται όποιος πολίτης επιθυμεί να συμμετάσχει στην αποστολή του Δήμου Διονύσου, που θα ταξιδέψει στην πανέμορφη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης στις 4-7 Ιουνίου, στο πλαίσιο του 25ου εορτασμού από τη δημιουργία του Δήμου Wieliszew.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email