ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ 2ο & 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΞΑΦΝΙΑΣΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, Δ.Α.Α., ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ March 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

6η Μαρτίου: Πανελλήνια Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο Πρωτοποριακή και αξιόλογη η εμφάνιση του 2ου και 6ου δημοτικού σχολείου Αρτέμιδος σήμερα 6 Μαρτίου στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», για να ενισχύσουν την καθιέρωση της 6ης Μαρτίου ως πανελλήνιας ημέρας κατά της βίας στο σχολείο, εκφράζει τη συνειδητή ανάγκη της κοινωνίας να αγωνιστεί για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των τραγικών φαινομένων βίας στα παιδιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

INTERNATIONAL ART ACADEMY: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΛΟΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ March 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η International Art Academy διοργανώνει τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης "K.Π. Καβάφης" 2015. Στο Διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος (ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας), με μια ανέκδοτη ποιητική συλλογή γραμμένη στην ελληνική γλώσσα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΟΠΑΠ March 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ένα δυνατό αθλητικό πρόγραμμα ετοίμασε ο ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου, για το μήνα Μάρτιο, που ξεκινά το Σαββατοκύριακο 7 & 8 του μήνα με ορεινή ποδηλασία στη περιοχή ΟΧΥΡΟ της Ραφήνας και συνεχίζει τις επόμενες δύο Κυριακές με αγώνες δρόμου και επίδειξης κλασικών αυτοκινήτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ & ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ March 04, 2015 / απο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, ξεκινάει η υλοποίηση του Πιστοποιημένου Εκπαιδευτικού Προγράμματος διάρκειας 100 ωρών για τη Διαχείριση Κινδύνων και Κρίσεων και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ», στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Διονύσου με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ» ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ March 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, ο Δήμος Μαρκοπούλου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η Γυναίκα στην Τέχνη», την Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Νικολάου και Κων/νου Μεθενίτη («ΑΡΤΕΜΙΣ», 1ος όροφος) και ώρα 6:00 το απόγευμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

"ΒΟΛΟΣ: ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ" ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΒΟΛΟΣ, ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ March 03, 2015 / απο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΩΔΕΙΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ (author)

Ο Πολυχώρος Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη διοργανώνει τον Διαγωνισμό Εικαστικών Έργων με θέμα: "Βόλος: Μυθολογία, Ιστορία, Πολιτισμός, Παράδοση".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ» ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ March 02, 2015 / απο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (author)

Στα πλαίσια του προγράμματος των συνεχών ενημερωτικών δράσεων και εκδηλώσεων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Αναβύσσου, έχουμε την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνεται από τον Σύλλογο μας την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 την 10:00πμ εώς 13:00μμ στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου του Δήμου Σαρωνικού υπό την αιγίδα του Δήμου Σαρωνικού, με τίτλο «Ενδοσχολική βία και εκφοβισμός».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΔΡΟΣΙΑ March 02, 2015 / απο ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ (author)

Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός ανδρών και γυναικών για τους οποίους τα ναρκωτικά έχουν γίνει κύριο πρόβλημα. Το Ν.Α. είναι εθελοντικές ομάδες αλληλοβοήθειας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

20 ΩΡΕΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

8 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ