ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΗΜΕΡΙΔΑ March 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΥΔΕΠ) της Περιφέρειας Αττικής, ως Αρχή Σχεδιασμού του ΠΕΠ Αττικής 2014 – 2020, διοργανώνουν το Σάββατο, 21 Μαρτίου, Ημερίδα Διαβούλευσης στο πλαίσιο διαμόρφωσης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS) για την Προγραμματική Περίοδο 2014 - 2020.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ “25ης MAΡΤΙΟΥ 1821” Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ March 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Στη δημοτική κοινότητα του Αγίου Στεφάνου θα γίνει ο επίσημος εορτασμός της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου απ’ το δήμο Διονύσου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ» ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ March 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Ο Δήμος Διονύσου προσκαλεί στις 3 Απριλίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30, όλους όσους ενδιαφέρονται να βρουν εργασία στην ομιλία με θέμα :«Εύρεση εργασίας – Χρήσιμες Πληροφορίες, Συμβουλές, Συστάσεις».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“WEDDING SINGERS” ΣΤΟ «ΜΟΥΣΙΚΟΔΡΟΜΙΟ»!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ March 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Η Παρασκευή, 20 Μαρτίου, είναι, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, η «Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας»… …και στο αεροδρόμιο της Αθήνας θα προσγειωθούν οι Wedding Singers, με την υπόσχεση να μας χαρίσουν μια ξέφρενη και άκρως χορευτική μουσική εμπειρία με βάση τα 80s και τα 90s

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ March 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Ίσως, ο δήμος Διονύσου, είναι απ’ τους ελάχιστους καλλικρατικούς δήμους που έχει δημοτική συγκοινωνία και μάλιστα αρκετά οργανωμένη και ως εκ τούτου εξαιρετικά λειτουργική για τους δημότες. Πιο κάτω δημοσιοποιούνται τα δρομολόγια όπως αυτά μας στάλθηκαν απ’ το γραφείο τύπου του δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ March 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου κος Σωτήρης Ι. Μεθενίτης και το Δημοτικό Συμβούλιο, σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, στην πόλη μας, την ερχόμενη Τετάρτη, 25/3/2015. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ March 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πληροφορούμε τους δημότες ότι την Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Μαρτίου θα υπάρξει τις πρωινές ώρες περιορισμός κατά περίπτωση στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Χρ. Σμύρνης στο ύψος του Γυμνασίου και Λυκείου Ραφήνας λόγω εργασιών κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

"Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΒΕΜΠΟ/Η ΓΥΝΑΙΚΑ - ΘΡΥΛΟΣ" ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ March 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Ο Ρ.Ο. "Διόνυσος" υπό την αιγίδα του Δήμου Διονύσου και σε συνεργασία με τον Ο.Ν.Α.Π. "Θέσπις", διοργανώνει ένα μουσικό αφιέρωμα γεμάτο νοσταλγία, μελωδίες, συγκίνηση, επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας με θέμα: "Η άγνωστη πλευρά της Σοφίας Βέμπο. Η γυναίκα - θρύλος" στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου , την Κυριακή 22 Μαρτίου, στις 19:00.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email