ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

«Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ» ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΚΘΕΣΗ March 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Η έκθεση του Μουσείου της Καρλσρούης «Η Ευρώπη σε διάλογο με την αρχαιότητα» στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από 16 έως 29 Μαρτίου 2015 Οι επιβάτες και οι επισκέπτες του αεροδρομίου της Αθήνας έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις επόμενες 2 εβδομάδες μια έκθεση ιδιαίτερης θεματικής και αξίας, με τίτλο «Η Ευρώπη σε διάλογο με την αρχαιότητα» (Eurolog-Projekt), του Μουσείου της Καρλσρούης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ : “ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΝΟΥ” ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΝΟΥ March 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η «Ομάδα Εθελοντών» Σαρωνικού σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», του Δήμου Σαρωνικού και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Σαρωνίδας (ΝΟΣ) διοργανώνει σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων με θέμα “Ιατρείο Πόνου”. Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 στις 18:30 στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού, στα Καλύβια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ… ΕΝΑΣ ΧΟΡΟΣ… ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ…» ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ March 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και το 1ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου, σας προσκαλούν στην συναυλία – αφιέρωμα για την 25η Μαρτίου και την ελληνική μουσική, στο πέρασμα του χρόνου από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα, με θέμα: «Ένα τραγούδι… ένας χορός… μια ιστορία…», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ: «ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΥΧΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ March 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική ταινία, ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Σχολική Σύμβουλος της 55ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και Δρ. του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευαγγελία Κουνέλη, συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Προσεγγίζοντας τον ψυχικό κόσμο του παιδιού στο σπίτι και στο σχολείο», την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 και ώρα 5.30 μ.μ., στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Νικολάου και Κων/νου Μεθενίτη», στον 1ο όροφο του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 2ΜΗΝΗ & 6ΜΗΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΑΑΠ Α.Ε. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ March 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΑΑΠ Α.Ε. Ραφήνας-Πικερμίου κ. Γιάννης Κανάβας κοινοποιεί δύο ανακοινώσεις για πρόσληψη προσωπικού δίμηνης και εξάμηνης διάρκειας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ/Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΟΠΑΠ March 16, 2015 / απο ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

O Δ.Ο.Π.Α.Π (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος) στο πλαίσιο περαιτέρω διοικητικής οργάνωσης του, προς υλοποίηση των σκοπών του, αναζητά Υπεύθυνο/η Πολιτισμού για τη διαχείριση της πολιτιστικής πολιτικής σύμφωνα με τις αποφάσεις της ∆ιοίκησης του Οργανισμού και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

21 ΜΑΡΤΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΑΣΩΝ / ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΑΣΩΝ, ΠΑΡΝΗΘΑ March 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σάββατο ορεινή πεζοπορία στην Πάρνηθα / Μέλι - Ρέμα Αγίου Γεωργίου. Η 21η Μαρτίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως η Παγκόσμια ημέρα Δασών. Το θέμα του 2015 είναι «Δάση και Κλιματική Αλλαγή» και επιλέχθηκε με σκοπό να αναδειχθούν οι τρόποι με τους οποίους τα δάση επηρεάζουν την κλιματική αλλαγή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ… ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ March 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», ως μια από τις επίσημες Μ.Κ.Ο. της διοργάνωσης, σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στον 4ο Ημιμαραθώνιο Αθηνών του ΣΕΓΑΣ (Half Marathon) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαΐου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email