ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΡΕΣ ΠΑΑΙΝΟΥΣΙ, ΜΠΕΚΙΑΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑ…ΑΠΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ΣΥΛΛΗ ΙΚΟΝΙΟΥ March 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Εκδήλωση με θέμα «Σύλλη Ικονίου-ο τόπος, η κοινωνία, οι μουσικές, η γυναίκα και η γυναικεία φορεσιά της ελληνόφωνης κωμόπολης της Μικρασίας», ετοίμασε το Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας για την Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015, στην Ιματιοθήκη του Λυκείου, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 34 στη Ραφήνα, ώρα 6.30 το απόγευμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Α.Κ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ March 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στην εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, που έλαβε χώρα στις 7 Μαρτίου 2015 στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, παρευρέθη ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και Κοσμήτορας της Βουλής Γιώργος Πάντζας, εκπροσωπώντας την Πρόεδρο της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΜΦΥΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΝΠΕ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΡΥΝΑ March 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την Παρασκευή 06 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με θέμα: «Η έμφυλη εμπειρία των γυναικών στην πολιτική».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτογραφία αρχείου από εκδήλωση του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ με την απερχόμενη πρόεδρο Σουζάνα Χριστοπούλου όρθια δίπλα στο χορευτικό του συλλόγου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Η ΣΟΥΖΑΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ “ENOTHTA” ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ March 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε τακτική γενική συνέλευση καλούνται τα μέλη του συλλόγου Διασταύρωσης Ραφήνας “ΕΝΟΤΗΤΑ”, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκλεγεί το νέο προεδρείο του συλλόγου. Η Σουζάνα Χριστοπούλου, απερχομένη πρόεδρος, κατά δήλωσή της δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, αφήνοντας τη διάδοχη κατάσταση να συνεχίσει το πλούσιο και παραγωγικό έργο που παρουσίασε με τα ενεργά μέλη του συλλόγου, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης (κέντρο) έχοντας δεξιά του την εικαστικό Όλγα Σουλαχάκη, την αντιδήμαρχο Μαρία Κιμπιζή, τη δασκάλα και τους μαθητές του παιδικού τμήματος ζωγραφικής του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»  (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΥΛΑΧΑΚΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ March 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Μεγάλο το ενδιαφέρον του κοινού, για το εύρος των εκφραστικών της μέσων, εγκαινιάστηκε η Έκθεση Ζωγραφικής και Κοσμήματος της εικαστικού Όλγας Σουλαχάκη, το απόγευμα της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 22 του μηνός, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ 2ο & 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΞΑΦΝΙΑΣΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, Δ.Α.Α., ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ March 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

6η Μαρτίου: Πανελλήνια Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο Πρωτοποριακή και αξιόλογη η εμφάνιση του 2ου και 6ου δημοτικού σχολείου Αρτέμιδος σήμερα 6 Μαρτίου στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», για να ενισχύσουν την καθιέρωση της 6ης Μαρτίου ως πανελλήνιας ημέρας κατά της βίας στο σχολείο, εκφράζει τη συνειδητή ανάγκη της κοινωνίας να αγωνιστεί για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των τραγικών φαινομένων βίας στα παιδιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

INTERNATIONAL ART ACADEMY: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΛΟΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ March 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η International Art Academy διοργανώνει τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης "K.Π. Καβάφης" 2015. Στο Διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος (ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας), με μια ανέκδοτη ποιητική συλλογή γραμμένη στην ελληνική γλώσσα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΟΠΑΠ March 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ένα δυνατό αθλητικό πρόγραμμα ετοίμασε ο ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου, για το μήνα Μάρτιο, που ξεκινά το Σαββατοκύριακο 7 & 8 του μήνα με ορεινή ποδηλασία στη περιοχή ΟΧΥΡΟ της Ραφήνας και συνεχίζει τις επόμενες δύο Κυριακές με αγώνες δρόμου και επίδειξης κλασικών αυτοκινήτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email