ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ & ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ March 04, 2015 / απο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, ξεκινάει η υλοποίηση του Πιστοποιημένου Εκπαιδευτικού Προγράμματος διάρκειας 100 ωρών για τη Διαχείριση Κινδύνων και Κρίσεων και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ», στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Διονύσου με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ» ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ March 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, ο Δήμος Μαρκοπούλου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η Γυναίκα στην Τέχνη», την Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Νικολάου και Κων/νου Μεθενίτη («ΑΡΤΕΜΙΣ», 1ος όροφος) και ώρα 6:00 το απόγευμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

"ΒΟΛΟΣ: ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ" ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΒΟΛΟΣ, ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ March 03, 2015 / απο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΩΔΕΙΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ (author)

Ο Πολυχώρος Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη διοργανώνει τον Διαγωνισμό Εικαστικών Έργων με θέμα: "Βόλος: Μυθολογία, Ιστορία, Πολιτισμός, Παράδοση".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ» ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ March 02, 2015 / απο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (author)

Στα πλαίσια του προγράμματος των συνεχών ενημερωτικών δράσεων και εκδηλώσεων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Αναβύσσου, έχουμε την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνεται από τον Σύλλογο μας την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 την 10:00πμ εώς 13:00μμ στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου του Δήμου Σαρωνικού υπό την αιγίδα του Δήμου Σαρωνικού, με τίτλο «Ενδοσχολική βία και εκφοβισμός».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΔΡΟΣΙΑ March 02, 2015 / απο ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ (author)

Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός ανδρών και γυναικών για τους οποίους τα ναρκωτικά έχουν γίνει κύριο πρόβλημα. Το Ν.Α. είναι εθελοντικές ομάδες αλληλοβοήθειας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, συνομιλεί με δημότες καταναλωτές  (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 8Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ March 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Επιτυχημένα ολοκληρώθηκε η 8η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» του Δήμου Διονύσου, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στον Άγιο Στέφανο, το πρωί της Κυριακής 1 Μαρτίου 2015. Ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης επισκέφθηκε το χώρο της διανομής και συνομίλησε με παραγωγούς και πολίτες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΟΥΡΟΥ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ March 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η συνεργασία (υπουργείου Ναυτιλίας και περιφέρειας Αττικής) αποδίδει καρπούς όταν έχει κοινούς στόχους. Πολύ δε περισσότερο όταν αυτός ο στόχος αποσκοπεί στην προάσπιση της υγείας πολιτών που βρίσκονται μακριά από κεντρικά υγειονομικά κέντρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ February 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με μια διαφορετική ματιά προσεγγίζει τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, υπό την αιγίδα του οποίου και με τη συνδιοργάνωση ΔΟΠΑΠ και Ελληνικού Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού, παρουσιάζει εκδήλωση-αφιέρωμα στο γιατρό Γιώργο Παπανικολάου που προσέφερε τα μέγιστα στην ιατρική επιστήμη με την ανακάλυψη του για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου της μήτρας, το γνωστό τεστ ΠΑΠ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email