ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ‘’ΑΡΕΤΟΥΣΑ’’ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΟΠΑΠ, ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ February 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΟΠΑΠ (author)

Διενέργεια ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για μίσθωση του αναψυκτηρίου ΑΡΕΤΟΥΣΑ στη Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας-Διακήρυξη παραχώρησης-Υπόδειγμα σύμβασης παραχώρησης, προχωρά ο ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΤΤΙΚΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ February 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η «Βιώσιμη, οικολογική, οικονομική διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική» είναι το θέμα τριήμερου διεθνούς συνεδρίου που διοργανώνουν από την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου ως το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, η Περιφέρεια Αττικής και ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ). Στο συνέδριο, μετέχουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης , της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της επιστημονικής κοινότητας. Μεγάλο μέρος του συνεδρίου αφορά στην παρουσίαση της πολύπλευρης διεθνούς εμπειρίας με παρεμβάσεις από χώρες, δήμους και κοινότητες από το Βέλγιο, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Εσθονία, το Ισραήλ, την Αυστρία καθώς και από διεθνείς οργανισμούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ February 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αθήνας, μετά την έκδοση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού, το οποίο είναι σε ισχύ μέχρι και την Τετάρτη 11/02/2015, βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανόν προβλημάτων και, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας, ενημερώνει για τους θερμαινόμενους χώρους που είναι διαθέσιμοι για τη φιλοξενία αστέγων αλλά και άλλων ευπαθών ομάδων προκειμένου προστατευθούν από τις χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ Σ.Α. ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΟΧΥΡΟΥ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΟΠΑΠ February 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την απόλυτη εξουσία χρήσης και δωρεάν παραχώρησης των γηπέδων στους αθλούμενους δημότες, βάση του πλαισίου υλοποίησης κοινωνικού αθλητισμού των Δημοτών Ραφήνας-Πικερμίου, παραχώρησε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Ραφήνας-Πικερμίου, στον Σύλλογο Αντισφαίρισης Ραφήνας (Σ.Α.Ρ.), με τον οποίο θα πρέπει να επικοινωνούν οι δημότες του Καλλικρατικού δήμου για την ως άνω χρήση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης απευθύνεται στους παραβρισκόμενους, έχοντας δίπλα του την πρόεδρο του συλλόγου Ελένη Βαρδάλου.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ & ΠΙΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ‘‘ΠΕΥΚΩΝΑ’’ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ February 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε ζεστό και φιλικό περιβάλλον έκοψε την πίτα του ο πολιτιστικός σύλλογος ‘‘Πευκώνας’’ στη Ραφήνα και αμέσως μετά έγιναν οι αρχαιρεσίες και η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ February 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει τους πολίτες του ότι μέσω του προγράμματος «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους» της Περιφέρειας Αττικής κανείς δεν χρειάζεται να στερείται του βασικού κοινωνικού αγαθού, που είναι το ηλεκτρικό ρεύμα, ειδικά στην περίοδο ανθρωπιστικής κρίσης που διανύουμε στη χώρα μας. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του Δήμου Διονύσου μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην παρακάτω διεύθυνση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Η ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ February 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους του Δήμου μας για την οριστική απόφαση της εταιρείας Α.Π.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ (του Ομίλου AVMap) να διακόψει τη συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου και συνεπώς τη λειτουργία του "BarBQ Grill Αρετούσα".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ February 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ελάτε να διασκεδάσουμε, όπως γνωρίζουμε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πικερμίου: ΜΑΖΙ! Την τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015, στις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο ΑΥΡΑ στη Ραφήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

20 ΩΡΕΣ 18 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

8 ΩΡΕΣ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ