ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ January 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Χρήσιμες οδηγίες του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, για εκλογική διαδικασία την Κυριακή 25 Ιανουαρίου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ January 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, θα είναι ανοικτό αύριο Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, για να διανείμει τα είδη του στους δικαιούχους που είναι εγγεγραμμένοι από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:                 )

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΑΙΖΟΝ ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ January 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με την παρουσίαση του ανατρεπτικού μυθιστορήματος της κας Λίλας Δασκαλάκη «Η Ώρα των Πλουσίων» επέλεξε να κλείσει τις πολιτιστικές του δράσεις ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης τον προηγούμενο μήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σύλλογου Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης (ΦΩΤΟ: Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης)

ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΟΡΤΗΣ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ January 21, 2015 / απο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ (author)

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πέυκης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι Καίτη Μάρακα (φωνή), Άλκης Αναστόπουλος (κιθάρα), Ελεάννα Κωνσταντά (φωνή-κιθάρα) και Έφη Παπαδοπούλου (φωνή) τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΥΡΙΩΝ Η ΝΟΜΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ –ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΗΣ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ January 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Έχοντας υπόψη: 1. το άρθρο 3 του Ν.Δ. της 17 Ιουλ./16 Αυγ. 1923 : Περί σχεδίων πόλεων, κωμών και συνοικισμών του Κράτους και οικοδομής αυτών 2. την παρ.4γ του άρθρου 2 της υπ’ αριθμ. 93027/7188/15.11.1994 (ΦΕΚ 877Β’/94) Απόφασης Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ 3. τα εκπονηθέντα επίγεια Τοπογραφικά και Κτηματογραφικά Διαγράμματα, τα Σχέδια και τους Πίνακες της Ανασύνταξης της Πραξης Εφαρμογής και το Σχέδιο και τους Πίνακες της Πράξης Αναλογισμού της περιοχής «Κόκκινο Λιμανάκι» του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΣΤΑΣΙΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ January 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού ενημερώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοση και ανανέωση αδειών υπαίθριου στάσιμου εμπορίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Γραφείο εμπορικών δραστηριοτήτων) προκειμένου να καταθέτουν τις αιτήσεις του μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά περίπτωση. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:30π.μ έως 14:00μ.μ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ January 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Υποψήφιοι βουλευτές & εθελοντές του Ποταμιού θα επισκεφτούν αύριο Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, 4 οινοποιεία των Μεσογείων σε 4 διαφορετικές περιοχές. Σε κάθε στάση θα συζητήσουν με όσους οινοπαραγωγούς της κάθε περιοχής ανταποκριθούν στην πρόσκληση και παραβρεθούν στα σημεία συνάντησης. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΝΙΚΟΥ ΚΑΝΤΕΡΕ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ January 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής περιφέρειας Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Νίκος Καντερές, θα υποδεχτεί τους φίλους του συντοπίτες στο εστιατόριο “Ωκεανίς” στη Ραφήνα, στις 8 το βράδυ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

20 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

8 ΩΡΕΣ 53 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ