ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΠΕΚΟ – ΤΟΠΣΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΑΕΔ January 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Μεσογαίας» ενημερώνει τις τοπικές επιχειρήσεις ότι συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες- ΤοπΕΚΟ», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο του Θεματικού Άξονα 3, Άξονες Προτεραιότητας 7 και 8: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007 – 2013.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΠΟ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ January 28, 2015 / απο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (author)

Λακωνικό αλλά περιεκτικό το συγχαρητήριο μήνυμα που απευθύνει ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αυριανό πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα. Όπως επισημαίνει ο κ. Φιλίππου υπάρχει δύσκολο έργο μπροστά, με μεγάλες προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών, για την ευόδωση των οποίων εύχεται από καρδιάς καλή επιτυχία στο κ. Τσίπρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ’’ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΚΟΒΕΙ ΠΙΤΑ ΣΤΗ ΠΕΥΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ January 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου Λυκόβρυσης-Πεύκης ''ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ'' ενημερώνει ότι την Κυριακή 1η Φεβρουρίου 2015 και ώρα 8 μ.μ. θα κόψει την βασιλόπιτά του με συνεστίαση και μουσική στην ταβέρνα ΄΄ΤΑ ΠΕΥΚΑ '' [ έναντι Ταχυδρομείου Πεύκης].

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ January 28, 2015 / απο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Καλούνται τα εγγεγραμμένα μέλη κι οικονομικά τακτοποιημένα (όσα δεν είναι, μπορούν και την ίδια μέρα να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους), σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, στα πλαίσια των αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης κόβει την πίτα, υπό το βλέμμα του κ. Θόδωρου Κολλάρου και της κ. Φανής Ψαθά (ΦΩΤΟ: )

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ January 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μια ακόμα δυναμική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παλαιστικός σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου, με αφορμή την κοπή της πίτας του, όπου δεν έλειψαν οι μπηχτές για την ανάγκη εύρεσης χώρου στέγασης των αναγκών του συλλόγου. Θέμα που οφείλει να δει η δημοτική αρχή, σύμφωνα με προεκλογικές δεσμεύσεις της όπως διαμηνύουν τα τοπικά τιτιβίσματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ January 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Χρήσιμες οδηγίες του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, για εκλογική διαδικασία την Κυριακή 25 Ιανουαρίου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ January 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, θα είναι ανοικτό αύριο Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, για να διανείμει τα είδη του στους δικαιούχους που είναι εγγεγραμμένοι από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:                 )

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΑΙΖΟΝ ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ January 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με την παρουσίαση του ανατρεπτικού μυθιστορήματος της κας Λίλας Δασκαλάκη «Η Ώρα των Πλουσίων» επέλεξε να κλείσει τις πολιτιστικές του δράσεις ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης τον προηγούμενο μήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email