ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΡΥΟΝΕΡΙ January 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά τη συγκινητική τελετή απόδοσης τιμής στον επί 30 χρόνια ιερέα του Αγίου Παντελεήμονα Κρυονερίου πατέρα Αθανάσιο Ρουστάνη, απ’ το δήμαρχο Διονύσου κ. Ζαμάνη, το εκκλησίασμα οδηγήθηκε στην αίθουσα τελετών του ναού για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: 7Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ January 19, 2015 / απο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Στην 7η δράση διανομής προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» συμμετέχουν παραγωγοί από γειτονικές περιοχές, αλλά και από όλη την Ελλάδα. Η ποιότητα των προϊόντων που διατίθενται διασφαλίζεται με τη συνοδεία των απαραίτητων πιστοποιητικών παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ενώ στους καταναλωτές δίδεται απόδειξη ταμειακής μηχανής. Μετά τη λήξη της δράσης, είναι προσυμφωνημένο ότι μέρος των προσφερόμενων προϊόντων θα διατεθεί από τους παραγωγούς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤO ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΡΩΠΙΑ January 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μια πρωτοβουλία πολιτών και οργανωμένων συλλογικών φορέων του Δήμου μας (εθελοντές πολίτες, περιβαλλοντική ομάδα του Ν.Π.Δ.Δ Σφηττός, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κορωπίου και ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορωπίου «Αριστοτέλης») αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τη δράση τους, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015, παραμονή των βουλευτικών εκλογών, προτείνοντας μια εναλλακτική εκδήλωση γνωριμίας με την φύση του Κορωπίου, στο ύψωμα του Αγίου Νικόλαου (στο εξωκκλήσι) στη θέση «Κόντρες».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ January 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στη βιβλιοθήκη Ραφήνας συγκέντρωση πολιτιστικών φορέων, συλλόγων, καθηγητών, συλλόγων γονέων και κάθε ενδιαφερόμενου, με θέμα την οργάνωση ενός πολιτιστικού προγράμματος για το 2015 στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ January 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Πρόεδρος του Σ.Τ.Ο., όπως συστάθηκε με την 222η/2014 Απόφαση του Δ.Σ., σας προσκαλεί, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 10.00πμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, σε συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΤΗ ΤΗΝΟ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΤΗΝΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ January 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία, ιατρός/παθολόγος, κ. Γιώργος Χριστόπουλος, θα επισκεφτεί το νησί της Τήνου, το Σάββατο 17, την Κυριακή 18 και την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ, ΚΕΛ January 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά το ναυάγιο της όδευσης των υγρών λυμάτων των δημοτικών κοινοτήτων, Παλαιάς Φώκαιας, Αναβύσσου και Σαρωνίδας, στο ΚΕΛ Ψυττάλειας, η παράταξη «Σαρωνικός 5+» ζητά την άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών όλων των κομμάτων της Περιφέρειας Αττικής, ως ακολούθως:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email