ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ “ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ” ΑΠ’ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ January 03, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της “Παμμακαρίστου”, στις οποίες συζητήθηκε μεταξύ άλλων η προοπτική λειτουργίας του Ιδρύματος, η Διοίκηση, προκειμένου να ξεμπερδεύει με τις αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων, οι οποίοι διεκδικούν την καλύτερη λειτουργία του Ιδρύματος, την πληρωμή των δεδουλευμένων τους (έχουν 7 μήνες να πληρωθούν) συζήταγε την απόλυση εργαζομένων και μέσα σε αυτούς και μέλη του Δ.Σ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μ&Λ Νικόλαος παραδίδει το αναμνηστικό του απόντος λόγω προσωπικού κωλύματος εθελοντή Χρήστου Χολέβα, στον Σταύρο Τσογκανή εμψυχωτή και συμπαραστάτη της εθελοντικής προσπάθειας, με το δήμαρχο χαμογελαστό να παρακολουθεί (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ January 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

«Το να είσαι εθελοντής σημαίνει να έχεις μέσα σου μια άσβεστη φλόγα για προσφορά και δημιουργία. Αυτή τη φλόγα παριστάνει και το φετινό αναμνηστικό». Με αυτά τα λόγια κατέληξε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Πιστικίδης, ανακοινώνοντας την απονομή στους εθελοντές πυροσβέστες του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου που έχουν κερδίσει ακόμα και υπερτοπική αναγνώριση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης ανάμεσα σε λιλιπούτειους αγιοβασίληδες  (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΜΟΣΥΝΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΑΝΤΑ December 31, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Χαρμόσυνες μελωδίες και τα καθιερωμένα κάλαντα πλημμύρισαν το Δημαρχείο Σαρωνικού την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μαθητές από τα δημοτικά σχολεία, μέλη των Κ.Α.Π.Η., πολίτες αλλά και οι λιλιπούτειοι μαθητές του παιδικού σταθμού «Αγάπηland» ευχήθηκαν στον Δήμαρχο και το προσωπικό του Δήμου ψάλλοντας κάλαντα και παραδοσιακές μελωδίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΟΠΑΠ December 31, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας Πικερμίου αναφορικά για όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο μας (φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων, δράσεις πλατείας και κολυμβητηρίου, χορωδίες) ευχαριστεί ιδιαιτέρως για την ευγενική τους χορηγία, την συμμετοχή τους και για την άριστη συνεργασία τους:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΥΧΕΣ December 30, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Στο επίκεντρο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μαρκοπούλου, βρέθηκαν φέτος τα παιδιά, με τις δεκάδες εορταστικές ευχές που φιλοτέχνησαν και με τις οποίες στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της κατάμεστης Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), με το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», το μεσημέρι της Τετάρτης, 24 Δεκεμβρίου 2014.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΡΙΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ December 30, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, θα είναι ανοικτό αύριο 31 Δεκεμβρίου 2014, για να διανείμει τα είδη του στους δικαιούχους που είναι εγγεγραμμένοι από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ December 30, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος σε πλήρη ετοιμότητα λόγω της πρόγνωσης για ραγδαία επιδείνωση των καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες και των χαμηλών θερμοκρασιών στην περιοχή, ενημερώνει ότι θα παραμείνουν ανοικτές οι θερμαινόμενες αίθουσες

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ December 29, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Εκδήλωση προς τιμήν των νέων φοιτητών επιτυχόντων του Δήμου Σαρωνικού στα Πανεπιστήμια καθώς και των μαθητών του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Σαρωνικού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 στο αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού στα Καλύβια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ