ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ December 09, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, μας πληροφορεί ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ‘’Φίλιππος Καβουνίδης’’ Γιώργος Χαχολάκης, έπεσε πολύ δουλειά, γι’ αυτό γονείς και παιδιά των δύο παιδικών σταθμών του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, θα δουλέψουν παρέα για να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Η ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ December 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι άμεσα, αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, για τις θέσεις εργασίας που προβλέπονται μέσω του νέου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, εκ των οποίων, οι πενήντα τρεις (53), θα απορροφηθούν από τον Δήμο Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ December 06, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Μια ακόμα σημαντική παρέμβαση στη πολιτιστική ζωή του Πικερμίου, ετοίμασε ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος, στο χώρο των εικαστικών τεχνών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ December 05, 2014 / απο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει τη συμμετοχή του στο καταναλωτικό κίνημα "Χωρίς Μεσάζοντες" με τη διοργάνωση της 6ης κατά σειρά δράσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 και ώρες 8.30 έως 14.30, στον Άγιο Στέφανο, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ December 05, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού όπως έχει ήδη ενημερώσει τους πολίτες, έχει προχωρήσει στη σύσταση Κοινωνικού Παντοπωλείου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ενίσχυσης των κοινωνικών δομών του Δήμου, με στόχο την καταπολέμηση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης ατόμων και οικογενειών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ December 05, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ο σύλλογος γονέων του 2ου λυκείου Πόρτο Ράφτη σας καλεί να βοηθήσετε και να στηρίξετε το παζάρι - μοναστηράκι που θα γίνει το Σάββατο 6/12/20014 από τις δέκα το πρωί έως τις έξι το απόγευμα στο χώρο του λυκείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΛΑΥΡΙΟΥ, O ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΚΜΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΔΗΜΟΙ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ, Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ December 04, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ενδιαφέρον συμπόσιο συνδιοργανώνουν ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο πρόεδρος Πέτρος Δούκας & τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών (Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ) με θέμα: «Τα Μεταλλεία Λαυρίου, o Θεμιστοκλής και η ακμή της Αθηναϊκής Δημοκρατίας: Μαθήματα για εμάς σήμερα», τη Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, αίθουσα μηχανουργείου, στις 5,30 το απόγευμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ December 03, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Με δύο Λαϊκές Συνελεύσεις δημοτών και κατοίκων, σε Κερατέα και Λαύριο και σύνθημα ‘‘η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη γιατί Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!’’, σηματοδοτεί τις πρώτες 100 ημέρες διοίκησής της η νέα δημοτική αρχή Λαυρεωτικής, με διαδικασίες διαλόγου και συναποφάσεων με τους πολίτες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email