ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΟΚ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ November 23, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Καλλιτεχνούπολης κατέχει σθεναρά την πρώτη θέση του 2ου Ομίλου Δ' ΕΣΚΑ ανάμεσα σε 11 ομάδες. Με δύο συνεχείς εκτός έδρας νίκες, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου επί της ομάδας της Λούτσας με σκορ 60-52 και 21 Νοεμβρίου επί του Γέρακα με 53-50, έχει ήδη στο ενεργητικό της 5 νίκες σε έξι παιχνίδια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΠΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΠΗ November 21, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Το Νομικό Πρόσωπο ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ του Δήμου Σαρωνικού, προχώρησε στην σύσταση και ψήφιση κανονισμού λειτουργίας τόσο των ΚΑΠΗ όσο και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ November 20, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» του Δήμου Μαρκοπούλου, διοργανώνει και σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, που θα πραγματοποιηθεί 1-7 Δεκεμβρίου 2014, στο ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, με χειροποίητα αντικείμενα, φτιαγμένα με μεράκι, από την ομάδα χειροτεχνίας του τμήματος ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ‘’ΠΟΤΑΜΙ’’ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΣΥΖΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ November 20, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Το Ποτάμι και η ομάδα εθελοντών του στη δημοτική ενότητα Σπάτων-Αρτέμιδας-Μαρκοπούλου σας προσκαλούν στην ανοιχτή, δημόσια εκδήλωση - συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην περιφέρεια και στους δήμους της Αττικής, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα, στο κινηματοθέατρο "Άρτεμις", στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ November 19, 2014 / απο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ» (author)

Ο σύλλογος εργαζομένων «Παμμακάριστου» καλεί σε σύσκεψη τους φορείς της περιοχής, τα σωματεία εργαζομένων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων ΑμΕΑ, τους συλλόγους και τις επιτροπές αγώνα αναπήρων, συναδέλφους του κλάδου, γονείς και κηδεμόνες του ιδρύματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έργο του Henk van Boekel

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΗ HENK VAN BOEKEL ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ November 19, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις12:00 το μεσημέρι ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Ραφήνας και το Ωδείο McGeorge διοργανώνουν ρεσιτάλ της πιανίστας Γιούλας Ζωγράφου, αφιερωμένο στη μνήμη του ζωγράφου και γλύπτη Henk van Boekel.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «AΡΤΕΜΙΣ».

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ November 18, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου "Άρτεμις", εξασφάλισε και παρουσιάζει το αριστοτεχνικό θρίλερ μυστηρίου «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε», από την Παρασκευή 21, έως και την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ November 18, 2014 / απο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης και εξελεγκτικής επιτροπής του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ θα πραγματοποιηθούν από τις 24 Νοέμβρη έως 4 Δεκέμβρη 2014 στα εξής σημεία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email