ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ) ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΓΕ November 11, 2014 / απο ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (ΜΕΛΟΣ Ο.Γ.Ε.) (author)

Η Ομάδα Γυναικών Ραφήνας-Πικερμίου (μέλος ΟΓΕ), συντάσσεται στον αγώνα των μαθητών που εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά μέσα στα σχολεία αποφάσισαν συλλογικά και οργανωμένα να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους στη γνώση και την ολόπλευρη μόρφωση για όλα τα παιδιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ November 11, 2014 / απο ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΚΙΚΑΚΗ (author)

Μεγάλη κινητοποίηση ξεκίνησε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας-Πικερμίου, απευθύνοντας πρόσκληση στους πολίτες να παραστούν και να μιλήσουν με όλους τους βουλευτές Αττικής, που δήλωσαν ότι θα είναι παρόντες, τα πλείστα προβλήματα που τους απασχολούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τη μετά μνημονίου εποχή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ 32ΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ November 10, 2014 / απο ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου μέσω του Δ.Ο.Π.Α.Π. αλλά και εθελοντών ολοκλήρωσε με επιτυχία δραστηριότητες της προηγούμενης εβδομάδας που ήταν αφιερωμένες στον 32ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ November 10, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικών, Αθλητικών, Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας “ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ”, σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ Μαρκόπουλου Μεσογαίας, πραγματοποιεί μια εκδήλωση ανοικτή προς το κοινό, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για κάποιες σημαντικές παθήσεις των οφθαλμών, όπως είναι η ηλικιακή εκφύλιση της Ωχράς Κηλίδας και οι επιπλοκές του σακχαρώδη διαβήτη στους οφθαλμούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ November 10, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στην Συνιδιοκτησία Παιανίας διοργάνωσε συναυλία - αφιέρωμα στον Γιάννη Κωνσταντινίδη/Κώστα Γιαννίδη για τα 30 χρόνια από τον θάνατό του..

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ: ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 24 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ November 09, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, που εδρεύει στα Σπάτα, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΜΑΓΓΑΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ November 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Η Δημοτική Αρχή Μαρκοπούλου, εκφράζει εκ βάθους καρδιάς, την απερίγραπτη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του Δημοτικού Συμβούλου, Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», πρώην Αντιδημάρχου, συναδέλφου, φίλου και πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Κώστα Μαγγανά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email