ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΗΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ November 02, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Την Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014, από τις 5 η ώρα το απόγευμα ως τις 8 το βράδυ, στα γραφεία του Λυκείου, Εθν.Αντιστάσεως 34, στη Ραφήνα, μάθημα κεντητού ψωμιού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ November 01, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2014, οι δημότες θα έχουν την δυνατότητα, με αίτησή τους, να ρυθμίσουν σε δόσεις τις οφειλές τους προς τους Δήμους και τα Νομικά Πρόσωπα των Δήμων, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος και ψηφίστηκε από τη Βουλή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ/ ΟΧΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑTΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΘΗΝΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ November 01, 2014 / απο Π.Α.Σ.ΕΒΕ (author)

Στις 2 Νοέμβρη υπερασπίζουμε ξανά την κυριακάτικη αργία αντιστεκόμαστε στην πολιτική που τα δίνει όλα στα πολυκαταστήματα και τους μεγαλέμπορους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΙΤΑΛΙΑ October 31, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ (author)

Στις 26-27 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη στα πλαίσια της Ιταλικής Προεδρίας, Συνάντηση Προέδρων των επιτροπών Γεωργίας, Ανάπτυξης, Βιομηχανίας και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων των κ-μ της Ε.Ε., όπου συμμετείχε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής των Ελλήνων κ Γεώργιος Βλάχος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ October 30, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, εξέλεξε Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στην συνεδρίαση της 29ης Οκτωβρίου 2014.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«…ΣΑΝ ΑΫΛΟ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟ...» ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ October 30, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Στον απόηχο των επετειακών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου, ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παραστασιακού δρώμενου «… Σαν άυλο πετούμενο….», με θέμα, τη θέση της γυναίκας στον πόλεμο και στην πρόσφατη Ελληνική ιστορία του 20ού αιώνα, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email