ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΡΩΠΙ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΛΛΑΔΑ October 17, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μήπως τα παιχνίδια των γονιών μας να γίνουν και δικά μας; Στην ερώτηση αυτή απαντά το ελληνικό κέντρο τέχνης και πολιτισμού (ΕΚΤ&Π) με τη διοργάνωση παραδοσιακών ομαδικών παιχνιδιών στο κήπο του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΠΕ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ October 16, 2014 / απο ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ (author)

Στη σημερινή διαδικασία εκλογής του προεδρείου του ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας χάθηκε, με αποκλειστική ευθύνη των κομμάτων συγκυβέρνησης, η ευκαιρία να υπάρξει μια πλουραλιστική εκπροσώπηση όλων των δυνάμεων του σώματος, που θα προσέφερε στην Ένωση τον αυθεντικό, αντιπροσωπευτικό χαρακτήρα που χρειάζεται για να λειτουργήσει μαχητικά και διεκδικητικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ October 16, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 76 παρ. 1 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 τ.α΄/7.6.2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», καλούνται:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΧΟΙΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ October 15, 2014 / απο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ (author)

Το ζήτημα της άμεσης προστασίας του Εθνικού Πάρκου Σχινιά, έφερε στη Βουλή με κατάθεση σχετικής ερώτησης, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ October 14, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Την Τετάρτη, 8/10/2014 και την Πέμπτη, 9/10/2014, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», πραγματοποίησε ενημέρωση των μελών των ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη, αντίστοιχα, για τους τρόπους προφύλαξης, αποφυγής και αντιμετώπισης κρουσμάτων εξαπάτησης και κλοπής, σε άτομα τρίτης ηλικίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΙΚΟΥ INTERNET ΑΠΟ Δ.Ο.Π.Α.Π. ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ October 14, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άλλη μια ωραία πρωτοβουλία του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) υπό τη νέα του διοίκηση, (Γιώργος Δουβίτσας), τα δωρεάν μαθήματα χρηστικού internet, για ενήλικους που θα παραδίδονται από την κα Κλεησινίκου Λόλα-Βαΐτσι, κάθε Τρίτη απόγευμα για μία ώρα, επτά έως οκτώ, στην Βιβλιοθήκη του Δήμου στην οδό Αθηνών & Τριγλίας (παλιό Γυμνάσιο–Λύκειο).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ  ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ  ΓΙΑ ΤΟ 2014 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ October 13, 2014 / απο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής (author)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής κος ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ σας ενημερώνει ότι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ October 13, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος δια μέσου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και το Ινστιτούτο Κοινωνικής Προληπτικής Ιατρικής, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (ΕΛΚΑΡ

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email