ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ 1ο ΓΕΛ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΡΗΝΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΡΙΟΥ ΖΑΒΑΛΑΡΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΘΑΝΑΤΟΣ, 1ο ΓΕΛ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΘΗΤΗΣ January 10, 2017 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Σύλλογος των καθηγητών του 1ου ΓΕΛ Μαρκοπούλου εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του μαθητή του σχολείου μας, Μάριου Ζαβαλάρη, εγκρίνει τις παρακάτω ενέργειες, που ήδη έχουν λάβει χώρα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΚΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ January 10, 2017 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης ενημερώνει ότι αύριο Τρίτη θα παραμείνουν κλειστοί κι οι παιδικοί σταθμοί του δήμου....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ/Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΑΓΟΥΜΙΔΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ January 09, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (author)

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2016 έγινε ο εορτασμός των Θεοφανείων με τον καθιερωμένο Αγιασμό των Υδάτων και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Πεντέλης. Ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του, τη σημαντική αυτή ημέρα της Χριστιανοσύνης έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας, αναγέννησης, ενότητας και προσφοράς για τον άνθρωπο επισημαίνοντας με νόημα ότι ....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ (Σ.Τ.Ο.) ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ January 08, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (author)

Στο δήμο Πεντέλης προετοιμάζονται για τη νέα επέλαση του χιονιά! Καλείστε να προσέλθετε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο) που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Καλαμβόκη 2Α – Μελίσσια) τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε θέματα σχεδιασμού και δράσεων Πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων λόγω προβλέψεων της ΕΜΥ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΝΗΘΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ January 07, 2017 / απο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (author)

Την Κυριακή 15/1/17 το τμήμα Πεζοπορίας του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μια μονοήμερη εξόρμηση πεζοπορίας στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΝΤΕΛΗ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ January 05, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (author)

Σας γνωρίζουμε ότι μετά την αναβολή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου που επέβαλαν οι χιονοπτώσεις στην περιοχή μας, επαναπρογραμματίζουμε την κοπή της σε κάθε Δημοτική Κοινότητα όπως παρακάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΑΙΡΟΣ, ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ January 05, 2017 / απο kirkinews .gr (author)

Με αναμενόμενη την επιδείνωση του καιρού, η πολιτική προστασία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου ανακοινώνει τους θερμαινόμενους χώρους των δύο δημοτικών κοινοτήτων και τίθεται σε επιφυλακή ώστε ετοιμοπόλεμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση. Ευχόμενοι όλα να πάνε καλά, παραθέτουμε πιο κάτω τους θερμαινόμενους χώρους σε Ραφήνα και Πικέρμι και τους τόπους διάθεσης αλατιού:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΝΤΕΛΗ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΚΑΙΡΟΣ, ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ January 04, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (author)

Σας γνωρίζουμε ότι ενόψει της επικείμενης χιονόπτωσης και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα παρατηρηθούν τις προσεχείς ημέρες, κατόπιν της ενημέρωσης από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, τους κάτωθι διαθέσιμους θερμαινόμενους χώρους για τους αστέγους και για τους έχοντες ανάγκη, οι οποίοι θα λειτουργούν όλο το 24ωρο:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email