ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ November 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο μιας συνολικής προσέγγισης και στρατηγικής των θεμάτων ισότητας των φύλων αλλά και της αναγκαίας χωρικής εξειδίκευσης, ξεκίνησε μια διαδικασία διαβουλεύσεων σε επίπεδο Περιφερειακών Ενοτήτων με σκοπό την κατάρτιση και υλοποίηση τοπικών σχεδίων δράσης για την προώθηση της ισότητας των φύλων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ, ΑΜΠΕΛΙΑ November 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕΑΑ ενημερώνει τους πολίτες ότι σύμφωνα με την αριθμ. 4986/113249/12-10-2016 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων υλοποιείται Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελουργικών Εκτάσεων περιόδου 2016-2017.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ 14-16/8/74» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΛ.ΔΥ.Κ. November 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Σύλλογος «Η Ενότητα» Διασταύρωσης Ραφήνας έχει την εξαιρετική χαρά και τιμή, να σας προσκαλέσει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12:30 το μεσημέρι στην εκδήλωση Μνήμης και Τιμής προς τα Ηρωικά Παλληκάρια της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛ.ΔΥ.Κ) του 1974,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ November 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σας ενημερώνουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου θα πραγματοποιήσει διανομή αγαθών την Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2016 κατά τις ώρες 10.00 -12.00

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ October 31, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τη Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο 1ο δημοτικό σχολείο Αρτέμιδας απ’ τις 10 έως τις 12,30 το πρωί, θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώνει η Ένωση συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σπάτων- Αρτέμιδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, ΠΑΙΔΙΑ, ΚΟΠΤΙΚΗ ΡΑΠΤΙΚΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ October 31, 2016 / απο ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ (author)

Δύο νέα σεμινάρια και ένα δημιουργικό εργαστήρι ξεκινούν αυτή την περίοδο στην «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ». Το σεμινάριο Διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, το σεμινάριο Κοπτικής Ραπτικής και το Δημιουργικό Εργαστήρι για παιδιά από 3 έως 12 ετών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΡΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ''ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ'' ΚΤΥΠΑ ΚΟΡΥΦΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΚΑΚΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΝΙΚΕΣ October 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Με δύο νέες μεγάλες επιτυχίες για τον εξωραϊστικό – πολιτιστικό & αθλητικό σύλλογο Πεύκης-Λυκόβρυσης «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συνεχίστηκαν οι αγώνες για την κατάκτηση των ομαδικών κυπέλλων σκάκι κάτω των 8 και κάτω των 12 ετών. Στην κατηγορία κάτω των 8 ετών οι αδελφοί Βάσση νίκησαν και πάλι και παραμένουν αήττητοι σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέλαση στο Πικέρμι οι μαθητές περνούν μπροστά απ' το βάθρο των επισήμων (ΦΩΤΟ: )

Η ΜΑΘΗΤΙΩΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ & ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940, ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ October 28, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στο Πικέρμι την παρέλαση παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Μπουρνούς, Παναγιώτης Καλφαντής Ρ-Π και Γιώργος Κοκκόλης Πικερμίου, οι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θανάσης Αδαμόπουλος και Ανδρέας Βασιλόπουλος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι Πικερμίου και γονείς που καμάρωσαν τα παιδιά τους να παρελαύνουν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

20 ΩΡΕΣ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

9 ΩΡΕΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ