ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΚΑΚΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΚΑΚΙ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ September 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Το πρόγραμμα “Fly me to the Moon” που μεταμορφώνει εδώ και 4 χρόνια το χώρο του αεροδρομίου σε μουσική ή χορευτική σκηνή αλλά και σε θεατρικό σκηνικό, συνεχίζεται με την ενότητα “Let me Play”, εκπλήσσοντας για άλλη μια φορά διαδραστικά επιβάτες και επισκέπτες με... επιδαπέδιο σκάκι στο αεροδρόμιο πριν από το ταξίδι!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΚΟΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΚΑΠΗ, ΔΗΜΟΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΚΟΟΓΡΑΜΜΑ September 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Πρόγραμμα ενημερωτικών ομιλιών και δωρεάν διαγνωστικών ελέγχων για τη βαρηκοΐα διοργανώνει ο Δήμος Σαρωνικού στα επτά Δημοτικά ΚΑΠΗ, σε συνεργασία με εξειδικευμένους ιατρούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΥΓΡΟΤΟΠΟ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΠΟΥΛΙΑ September 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Στην προστατευόμενη περιοχή του υγροτόπου της Βραυρώνας, όπου βρίσκουν καταφύγιο περισσότερα από 210 είδη πουλιών, όσοι και όσες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια ξεχωριστή ημέρα στη φύση παρατηρώντας τα πουλιά του υγροτόπου και συμμετέχοντας σε πλήθος δράσεων αφιερωμένες στην φθινοπωρινή μετανάστευση των πουλιών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“ΒΡΑΔΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ” ΣΤΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΕΡΕΥΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΡΕΥΝΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΒΡΑΔΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ September 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Βιοτεχνικό-Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο συμμετέχει και φέτος στη "Βραδιά του Ερευνητή" στη μεγαλύτερη πανευρωπαϊκή γιορτή για την επιστήμη και την έρευνα! Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών συμμετέχει στη κεντρική Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος με μια σειρά αλληλεπιδραστικών δράσεων καθώς και με εκπαιδευτικά εργαστήρια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ September 28, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικερμίου παρουσιάζει τις δραστηριότητες και το έργο του από την Τετάρτη 28/09/2016 έως και την Παρασκευή 30/9/2016, ώρες 18:00-21: στο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ, «Poseidon Challenge» September 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Απ’ το γραφείο δημάρχου Λαυρεωτικής εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τους δρόμους που θα κλείσουν την ερχόμενη Κυριακή 2 Οκτωβρίου, λόγω του δρόμου Poseidon Challenge.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3-13: ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ, ΔΩΡΕΑΝ, ΔΡΑΣΗ September 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης, υλοποιεί πρόγραμμα δωρεάν λογοθεραπευτικής και μαθησιακής αξιολόγησης, για όλα τα παιδιά του Δήμου ηλικίας 3 έως 13 ετών. Η δράση, με τίτλο «Πρόγραμμα 3-13: Έτοιμοι για το σχολείο» αρχίζει στις 3 Οκτωβρίου 2016 και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το επιστημονικό κέντρο «Οικογένεια», τα στελέχη του οποίου θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΜΕ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΖΗΡΕΙΑ – ΧΑΡΑΔΡΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΤΣΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ September 28, 2016 / απο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (author)

Άλλη μία όμορφη εξόρμηση πεζοπορίας μας περιμένει την Κυριακή 9/10 με το τμήμα πεζοπορίας της Νίκης! Λίγο έξω από τα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας, στη περιοχή Βαρνεβό, θα διασχίσουμε ένα εξαιρετικό πεζοπορικό μονοπάτι μέσα στη Χαράδρα της Φλαμπουρίτσας που βρίσκεται ανάμεσα στη Μικρή και Μεγάλη Ζήρεια και αγκαλιά με τον ποταμό Σύθα που όμως δεν έχει νερό αυτή την εποχή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

20 ΩΡΕΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

8 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ