ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗ «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑ October 17, 2016 / απο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (author)

Την Κυριακή 30/10/16 το τμήμα Πεζοπορίας του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μονοήμερη εξόρμηση πεζοπορίας σε μια από τις πιο μαγευτικές διαδρομές του βόρειου Ταΰγετου, το Φαράγγι των Μύλων και το Φαράγγι του Κάστορα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ October 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Ν.Π.Δ.Δ. «Κέφαλος», διεκδικώντας την ένταξη περισσότερων ωφελουμένων στο πρόγραμμα Voucher της ΕΕΤΑA για τους παιδικούς σταθμούς, αύξησαν τη δυναμικότητα των βρεφονηπιακών σταθμών Λαυρίου και Κερατέας, επιτυγχάνοντας την πλήρη ένταξη όλων των επιλαχόντων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ October 17, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Από σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου απ’ το μεσημέρι και μετά θα ξεκινήσουν σταδιακές διακοπές υδροδότησης στη Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας κατά το άδειασμα της δεξαμενής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η Ν.Δ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ October 16, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού (25 Οκτωβρίου) η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία προσφέρουν δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο, ως απόδειξη του ουσιαστικού ενδιαφέροντος για την πρόληψη των επικίνδυνων νοσημάτων και την καλή υγεία των γυναικών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΙΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ: «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ October 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο συμπολίτης μας Γιάννης Σεφερλής κάνοντας την υπέρβαση, πέρα από την πανεπιστημιακή και επαγγελματική του παρακαταθήκη ως αρχιτέκτονας, πολιτικός μηχανικός και πολεοδόμος, μας καλεί να ανακαλύψουμε τη μοναδικότητα της «αρχιτεκτονικής» της φύσης. Αφετηρία για αυτό το «ταξίδι», αποτελεί η «χρυσή ώρα» του πρωινού και «καμβάς» του οι γραμμές του ορίζοντα, οι «πινελιές» του νερού, το «ελεύθερο σχέδιο» των ορεινών όγκων, των λόφων, της βλάστησης, το ανάγλυφο του εδάφους και όλα τα στοιχεία της πρωτεργάτριας πλάσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΣΑΞΟΦΩΝΩΝ SAX 4TH AVENUE ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, SAX 4TH AVENUE October 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας προσκαλεί την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 8:00 το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, να απολαύσετε την μοναδική συναυλία, με το κουαρτέτο σαξοφώνων Sax 4th Avenue από τις Η.Π.Α., που έρχεται για πρώτη φορά σε περιοδεία στην Ελλάδα!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ, Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ, ΔΕΙΠΝΟ October 11, 2016 / απο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ (author)

Ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, παρέθεσε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου δείπνο, προς τιμή των αθλητών Beach Handball, του τεχνικού επιτελείου και των μελών της διοίκησης του Α.Ο Άνοιξης Χαντμπολ. Επιβράβευση για την επιτυχημένη πορεία και ταυτόχρονη πρόκριση της γυναικείας και αντρικής ομάδας του συλλόγου στο Final-4 του φετινού 17ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball που σφραγίστηκε με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου της γυναικείας ομάδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: "ΠΡΩΤΕΣ ΒOΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ"

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ October 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, στα πλαίσια της ενεργού συμμετοχής του στη φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας του ΟΗΕ, στις 10 Οκτωβρίου 2016 (η οποία έχει ως θέμα: "Πρώτες Βοήθειες για Βλάβες Ψυχικής Υγείας"), εστιάζοντας στους πάσχοντες από κατάθλιψη, εκπόνησε και δημοσιοποίησε ευρέως, αφίσα και φυλλάδιο, με οδηγίες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της κατάθλιψης στους χώρους εργασίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email