ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πίνακας του Γιάννη Πρόφη που απεικονίζει το ολοκαύτωμα του Κορωπίου  (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΟΡΩΠΙ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ, ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΠΟΛΗ, ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ October 09, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Με κάθε επισημότητα η δημοτική αρχή κι οι πολίτες του Κορωπίου τίμησαν την πυρπόληση του χωριού τους, 400 σπίτια και κοινοτικά καταστήματα κατεστραμμένα και την εκτέλεση 47 αμάχων πολιτών – τρεις επίσημα καταγεγραμμένοι τραυματίες – από τους ναζιστικούς μηχανισμούς της Γερμανικής Κατοχής, λίγες ημέρες πριν την απελευθέρωση της Αθήνας, στις 9 Οκτωβρίου 1944. Μια άγνωστη, μαύρη σελίδα της κατοχής, άγνωστη σε πολλούς ακόμα και γειτονικούς δήμους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

3Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ, ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ October 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 3η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Παλαιά Φώκαια Αττικής το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου. Η Συνδιάσκεψη τελούσε υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς και φορείς της Τοπικής αυτοδιοίκησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΓΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ October 06, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου θα πραγματοποιήσει διανομή αγαθών την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 ώρες 10.00 -12.00

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ, ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ October 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Πρόληψης για τον Καρκίνου του Μαστού, που εορτάζεται στις 25 Οκτωβρίου και κατόπιν της ένταξής του στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.), προσφέρει δωρεάν μαστογραφίες σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες, καθώς η πρόληψη, αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο στην Υγεία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2016»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ, ΑΓΩΝΕΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ October 05, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού είναι η μεγαλύτερη ετήσια αθλητική συνάντηση για εργαζόμενους από εταιρείες και οργανισμούς στη χώρα μας. Πρόκειται για μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού που έχει γίνει θεσμός καθώς μετρά ήδη 4 επιτυχημένες διοργανώσεις με περισσότερους από 2.500 αθλητές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Το 2016 οι αγώνες θα διεξαχθούν από 7 έως και 9 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνουν τέσσερα ομαδικά αθλήματα και επτά ατομικά, σε 5 διαφορετικές εγκαταστάσεις με έδρα το «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΩΣ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ October 05, 2016 / απο ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Ρ-Π (author)

Σας ανακοινώνουμε ότι από απόψε Τετάρτη 05/10 ώρα 23.00 έως το πρωί στις 08.30 της Πέμπτης 06/10 θα υπάρχει διακοπή υδροδότησης για τεχνικούς λόγους στο δίκτυο ύδρευσης επί της Λεωφ Μαραθώνος,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

3Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ October 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλαίσιο της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και μετά από σχετικό αίτημα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου με την συνεργασία του Τμήματος Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» και Αθλητικών Σωματείων Α.Σ. Λαυρίου, Γ.Σ. Λαυρίου και Ο.Α. Λαυρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

"ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ - ΣΤΟΠ" ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ October 04, 2016 / απο ΣΥΝ+ΠΡΑΞΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Συνεταιρισμός Συν+πραξις Μεσογαίας, σε συνεργασία με συλλογικότητες της περιοχής Μαρκόπουλου, Πόρτο Ράφτη και την συλλογικότητα "Πλειστηριασμοί στα Μεσόγεια - ΣΤΟΠ", σας καλεί στην ενημερωτική εκδήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email